0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με τρόμαξε λιγάκι! Έχω το 621 αλλά με διδάσκουσα την Ηλιάδου.
Ξέρει κάποιος αν τελειώσει κανείς Μάϊο, προλαβαίνει να κάνει αίτηση για τους πίνακες ειδικής;
Μηπως μπορει να μου πει καποιος ποια ακριβως δικαιολογητικα πρεπει να στειλουμε στο ΔΟΑΤΑΠ? απο το πανεπιστημιο μου ειπαν οτι δε χρειαζεται να κανω κατι κι οτι θα τα στειλουν αυτοι αλλα στη σελιδα του δοαταπ εχει ενα σωρο δικαιολογητικα. http://www.doatap.gr/gr/aitiseis.php ολες αυτες οι αιτησεις χρειαζονται?Ευχαριστω
με κανένα θεό..... τον Μάιο τελειώνεις τις εξετάσεις, τον Ιούνιο βγαίνουν τα αποτελέσματα, τέλος Ιουλίου στέλνει στον ΔΟΑΤΑΠ τα απαραίτητα χαρτιά το πανεπιστήμιο (ενδιάμεσα κάνεις την αίτηση στον ΔΟΑΤΑΠ) και μετά μετράς μετράς μετράς μετράς μετράς μετράς μετράς μετράς μετράς 3-4 μήνες για να βγάλει απόφασηοπότε προλαβαίνεις τον επόμενο χρόνο σίγουρα!!!
Εγώ ξέρω μια κοπέλα που τελείωσε πέρσι το Μάιο το ίδιο Μεταπτυχιακό και πρόλαβε να καταθέσει τα χαρτιά της τον Αύγουστο.
κι εγώ ξέρω πολλούς περσινούς και προπέρσινους που πρόλαβαν! το θέμα είναι οτι όλα αυτά τα χρόνια καθυστερούσε η εγκύκλιος της ειδικής αγωγής κι ειδικά πέρυσι που οι αιτήσεις έγιναν δυο φορές υπήρξε μεγαλύτερη καθυστέρηση...Φέτος όμως ο Φίλης θέλει να γίνουν νωρίτερα "κάπου διάβασα για ιούλιο", οπότε σκούρα τα πράγματα.... Φέτος μάλιστα που λένε ότι τα μεταπτυχιακά θα μετράνε και στους πίνακες γενικής, ο δοαταπ εύχομαι να βάλει νιτρο - να γίνει κανένα θαύμα και να προλάβουμε!!!!
το δοαταπ δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσει κανείς μια αίτηση προκειμένου να ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας, όμως αυτή η κίνηση δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα αφού φαντάζομαι όλοι θα συμπληρώνουν τη συγκεκριμένη αίτηση...
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως μπορεί κανεις να μου πει πως θα δω μια τηλεδιάσκεψη που έχει γινει? Γιατι παταω το meeting number κτλ και δεν μπαινει . Ευχαριστώ εκ των προτέρων