0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πας κ καταθέτεις πτυχίο ταυτότητα κ τις δύο αιτήσεις που έχει μέσα στη σελίδα του κ φυσικά το παράβολο! Παίρνεις αριθμό πρωτόκολλου κ περιμένεις μπας κ στείλει εγκαίρως τα υπόλοιπα χαρτιά το πανεπιστήμιο! Καμιά ενημέρωση έχεις κάνεις από το πανεπιστήμιο? Γι το πότε θα τα στείλει
Εγώ το έχω με Γεροσίμου. Ο Αγγελίδης θα μας βαθμολογήσει ή αυτή; Να ξέρω να κατεβάζω από τώρα άρθρα!
Νομίζω ότι όσοι τελειώνουμε φέτος το 2016 πρέπει να έχουμε γερά νεύρα και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά θεωρώ ότι όσοι δεν ενταχθούμε στους πίνακες ειδικής αγωγής το καλοκαίρι θα έχουμε πρόβλημα. Χθες σε τηλεδιασκεψη ο κ.Στασινός είπε οτι απο το φθινόπωρο θα ξεκινήσει πρακτική άσκηση στο τμήμα.Ας ελπίσουμε η τύχη να ειναι με το μέρος μας ... Καλή συνεχεια !!!
Μπορεί κάποιος που έχει το Σεμινάριο Ι να μου πει στη 2η εργασία τι κριτήρια θα αναφέρει; Είναι κάποια συγκεκριμένα που θέλει και είναι τα μόνα σωστά ή ο καθένας επιλέγει όποια νομίζει;
Καλησπέρα!!!Θα ήθελα να ρωτήσω κατι γιατί είμαι έτοιμη να πληκτρολογήσω την πρώτη εργασία μου που είναι ομαδική για το μάθημα 504 και αν και ακούγεται ανόητο δεν ξέρω που;!Υποτίθεται ότι θα τις αναρτλησουμε,θα τις εοεξεργαστεί η αρχηγός της ομάδας και θα αναρτήσει την τελική.Εγώ τη δική μου θα την ανεβάσω στην πλατφόρμα στο φόρουμ απαντήσεων;Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!!
Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος αν στο μάθημα 523 Ψυχομετρικές μέθοδοι στην ειδική εκπαίδευση χρειάζεται να διαβάσουμε και απο το βιβλίο για τις εξετάσεις? Μπαίνουν πολλαπλής επιλογής ή και ερωτήσεις ανάπτυξης?
Δεν χρειάζεται να διαβάσεις από το βιβλίο, αρκούν οι σημειώσεις. Αν θυμάμαι καλά έχει πολλαπλής και μία ερώτηση ανάπτυξης!!!!
Σωκρατη ήσουν λακωνικός!Ωραια, αλλά πού θα τη γράψω;Στα δεξιά υπάρχει ο΄σύνδεσμος με οδηγίες για την κατάθεση εργασιών αλλά αυτός είναι για τελικές εργασίες ή και για αυτή;Έχω μπερδευτεί και ας ακούγεται ανόητο!