0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται πρωινές ή απογευματινές ώρες συνήθως;
Οι ώρες είναι και πρωινές και απογευματινές . Ξεκινάμε από τις 10 έως τις 6. Πιο συγκεκριμένα είναι τρίωρα 10-1, 1-3 και 3-6.
Sorry από τις 9 ξεκινάμε 9-12,12-3 και 3-6. Οι ώρες είναι συγκεκριμένες δεν μπορείς να τις επιλέξεις. Θα πρέπει να φροντίσεις να πάρεις άδεια από την δουλειά σου. Οι ημερομηνίες και οι ώρες βγαίνουν σχεδόν ένα μήνα πριν επομένως έχεις περιθώριο γι'αυτό ακόμα μπορείς να ζητήσεις και βεβαίωση για να την δώσεις στην δουλειά σου αν χρειαστεί.
Νομίζω ότι όσοι τελειώνουμε φέτος το 2016 πρέπει να έχουμε γερά νεύρα και να ενημερωνόμαστε μεταξύ μας. Προσωπικά θεωρώ ότι όσοι δεν ενταχθούμε στους πίνακες ειδικής αγωγής το καλοκαίρι θα έχουμε πρόβλημα. Χθες σε τηλεδιασκεψη ο κ.Στασινός είπε οτι απο το φθινόπωρο θα ξεκινήσει πρακτική άσκηση στο τμήμα.Ας ελπίσουμε η τύχη να ειναι με το μέρος μας ... Καλή συνεχεια !!!
Είναι συγκεκριμένα...ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι βάζεις όποια θέλεις αν διαβάσεις την εκφώνηση της εργασίας. Διάβασε πολύ καλά τις σημειώσεις....για να τα βγάλεις ποια είναι....¨εχω μαζέψει τις σημειώσεις και δεν τα θυμάμαι τώρα απ'έξω....
Μήπως γνωρίζει κάποιος μου πει αν στη 2η εργασία στο σεμινάριο 1 θα πρέπει να εντωπίσουμε και λάθη ή να παρουσιάσουμε όλα θετικά?