0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Βέβαια νομικά και θεσμικά έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά είναι λίγες και πρακτικά το πράγμα χωλαίνει! Ειδικά με την οικονομική κρίση....
Εμείς τελικά καταλήξαμε στο Δημοκρατικό
σωστή επιλογή «Δημοκρατικό Κράτος», λόγω της διατήρησης του εθνοκεντρικού χαρακτήρα στην εκπαίδευση και της μη ουσιαστικής υιοθέτησης της ιδέας της πολυπολιτισμικότηταςαλίμονο αν πάμε αλλού τώρα με βάση το προσφυγικό σοκ που μας επιβάλλουν
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑς, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑς, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙΣ ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.[/quoteΟι εργασίες σε κάθε εξάμηνο αλλάζουν σε αυτό το μάθημα όπως και στα υπόλοιπα του Στασινού όπως το 521, 529. Επομένως δεν μπορείς να έχεις κάποιο πρότυπο.
Καλημέρα Κορίνα! Το έχω κι εγώ σε αυτό το τετράμηνο με Δουκανάρη. Περιμένω να αναρτηθεί η μαγνητοσκοπημένη τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες να δω μήπως λέει κάτι για την εργασία.
η Δουκανάρη είναι πολύ καλή και είστε τυχεροί που το πήρατε με εκείνη.Σίγουρα θα σας έχει αναλύσει το θέμα και θα σας λέει τι θέλει να γράψετε.
Σ' ευχαριστώ Demy για την πληροφορία. Περιμένω να αναρτηθεί η τηλεδιάσκεψη Δευτέρα-Τρίτη να τη δω. Ελπίζω να είναι καλή και στις βαθμολογίες.