0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακολουθει κανεις το Σεμινάριο 2? Αν ναι, μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα?
Δεν νομίζω ότι είναι όλα θετικά. Ίσα ίσα, κατά την άποψη μου τα αρνητικά ίσως να είναι και περισσότερα. Διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος.
Καλησπέρα!Στο σεμινάριο 1 στην 2η εργασία τι αρνητικό βρίσκετε γιατί εγώ δεν μπορώ να βρω τίποτα εκτός από ελάχιστα πράγματα.Αν κάποιος έχει ασχοληθεί ας μου πει παρακαλώ στο περίπου για να ξέρω που θα κινηθώ.
Υποτίθεται οτι είναι μία επιστημονική έρευνα. Κάποια από τα αρνητικά που εντόπισα (δεν έχω τελειώσει με την εργασία ακόμα), είναι η έλλειψη εισαγωγής, αρίθμησης, περιεχομένων. Δεν υπάρχουν κύρια θέματα και υποθέματα, υπερβολικοί ορισμοί με αποτέλεσμα να χάνεται η ακρίβεια και η σαφήνεια. Αυτά θεωρώ εγώ ως τα πιο σημαντικά. Αν κάποιος έχει κάτι να προσθέσει ή να διορθώσει πολύ ευχαρίστως διότι δεν είμαι και 100% σίγουρη οτι κινούμαι στο σωστό πλαίσιο.
Σ' ευχαριστώ Demy για την πληροφορία. Περιμένω να αναρτηθεί η τηλεδιάσκεψη Δευτέρα-Τρίτη να τη δω. Ελπίζω να είναι καλή και στις βαθμολογίες.
Δεν παραθέτει προσωπική άποψη, να συμπληρώσω κάτι ακόμα
Συμφωνω και σε αυτό. Όσον αφορά τώρα τα θετικά; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να βρω κάτι, αλλά από την άλλη όλο και κάποια θετικά στοιχεία θα υπάρχουν!!
Καλή ορθογραφία, βιβλιογραφικές αναφορές...Γενικά νομίζω πως είναι σχετικό το τι καλό θα βρεις και τι κακό (πέρα από κάτι στάνταρ που έχει). Υποθέτω ότι τους νοιάζει περισσότερο ο τρόπος της παρουσίασης.
Οι βιβλιογραφικες αναφορές δεν είναι σωστές. Μέσα στο κείμενο δηλαδή υπάρχει αναφορά που στο τέλος δεν έχει συμπεριληφθεί.
Οι βιβλιογραφικες αναφορές δεν είναι σωστές. Μέσα στο κείμενο δηλαδή υπάρχει αναφορά που στο τέλος δεν έχει συμπεριληφθεί.Όσον αφορά την παρουσίαση, τα σχόλια ( γιατί επιλέξαμε αυτά τα κριτήρια ή γιατί τα αξιολογήσαμε έτσι) θα είναι μέσα στον πίνακα ή δεξιά και αριστερά αυτού; Απ ' ότι κατάλαβα τα θέλει εντός αλλά αναρωτιέμαι πως θα χωρέσουν όλα αυτά, όσο επιγραμματικά και αν γραφτούν.