0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας και από εμένα!Χαίρομαι που συζητάτε το θέμα γιατί και εμένα με έχει προβληματίσει πολύ!Εγώ κατάλαβα ότι στον πίνακα αναφέρουμε τα κριτήρια και στο καθένα με bullet τι περιλαμβάνει.Σε αυτό που δυσκολεύομαι ωστόσο είναι η μορφοποίηση και η γραμματοσειρά. Εσείς τα έχετε βρει;
Παιδιά, μια ακόμη ερώτηση σχετικά με την εργασία του Σεμ1.Μ'έχει προβληματίσει πολύ η οργάνωση των bullet points και θέλω τη γνώμη σας. Για την ανάλυση του κάθε κριτηρίου, βάλατε τα περιεχόμενα του σε συνεχή λόγο ή τα ξεχωρίσατε και αυτά σε Bullet points (π.χ. Περιεχόμενο: α)πληρότητα θέματος β)εγκυρότητα συμπερασμάτων κτλ) ?
http://www.esos.gr/arthra/42933/synafeia-metaptyhiakon-apo-simera-ta-kritiria-den-thigontai-katohoi-metaptyhiakon?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Τα κριτήρια συνάφειας των Διδακτορικών και Μεταπτυχιακών Τίτλων με την Ειδική Αγωγή παραμένουν τα ίδια και η εφαρμογή τους ξεκινά σήμερα 11 Μαρτίου , ενώ δεν θίγονται κάτοχοι Μεταπτυχιακών τίτλων που έχουν εγγραφεί και φοιτούν μέχρι χθες 10 Μαρτίου.[/quoteΔηλαδή μετά από αυτή την απόφαση όλοι εμείς που φοιτούμε ήδη στο μεταπτυχιακό δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνάφειας και δεν χρειάζεται να κάνουμε πρακτική. Πολύ ενθαρρυντικά νέα.
Ρε παιδια θα μας τρελανουν τελειως? πριν 2 μερες ο Φιλης ανακοινωσε προς το ΙΕΠ οτι δεν πρεπει θα αιφνιδιασει και να ληφθει υποψην ο προγραμματισμος που εχουν κανει οσοι φοιτουν.Ο ενας αδειαζει τον αλλο μου φαινεται.Και σημερα αυτο...θελω να πιστευω πως ειναι απλως μια γνωμοδοτησει κ δεν θα την υπογραψει ο Φιλης.Τι να πω.. εγω παντως πρακτικη δεν παιζει να κανω ουτε να παραταθει η χρονος σπουδων μου.