0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως για την πρακτική δεν αναφέρεται ότι θα πρέπει να διεξάγεται στη χώρα που γίνεται το μεταπτυχιακό.
Εγώ καταλαβαίνω ότι όσοι εγγράφηκαμε στο εαρινό εξάμηνο 2016 και φοιτούμε αυτήν τη στιγμής, δε μας πιάνουν τα κριτήρια, δηλ. ο τίτλος που με το καλό θα αποκτήσουμε, θα έχει συνάφεια έτσι κ αλλιώς, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πρακτική ούτε στην Ελλάδα ούτε -φυσικά στην Κύπρο.
Παιδιά καλησπέρα. Σχετικά με τα κριτήρια στο 591 το τέταρτο κριτήριο αναφέρεται στην παρουσίαση . Εφόσον όμως όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αθανασιάδης δεν υπήρξε παρουσίαση της μελέτης πως θα αξιολογήσουμε εμείς? Η απλά το αναφέρουμε σαν κριτήριο χωρίς όμως να το λάβουμε υπόψη στην αξιολόγηση?
Παιδιά οτι το 4ο κριτήριο είναι η παρουσίαση το έχετε δει κάπου?
Κ εγώ σαν τέταρτο κριτήριο την παρουσίαση έβαλα, σαν την οπτική εικόνα και εγω.Πάντως δεν το έχω δει κάπου.Επειδή έχουμε άλλο καθηγητή, ίσως τους το ανέφερε ο δικός τους!
Πιστεύω πως εννοεί παρουσίαση της μορφής της μελέτης, γραμματοσειρά, διπλό διάστιχο, περιθώρια, αρίθμηση, αναγραφή ονόματος φοιτητή - καθηγητή, τίτλος μαθήματος..