0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν αρχίσεις να γράφεις θα δεις οτι είναι λίγες!
ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ
Στο τμήμα μας δεν έχει γίνει ακόμα ούτε μία τηλεδιάσκεψη. Η πρώτη θα γίνει στις 29/03. Ο Σαλβαράς σχολίασε καθόλου την εργασία στην πρώτη τηλεδιάσκεψη;
Έχει κανείς το μάθημα 523 (Ψυχομετρία)? Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την εργασία.
Καλημέρα!Στο σεμινάριο 1 στην εργασία για το σχολείο του Ντιουί γράψατε στο τέλος και επίλογο?Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να γράψει κανείς στον επίλογο?
Καλημέρα! Εγώ έχω γράψει έναν επίλογο. 2-3 προτάσεις. Σύμφωνα με τα παραπάνω ο βαθμός είναι αυτός και αν η εργασία πληροί τις προϋποθέσεις σε γενικές γραμμές.Όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το βαθμό. Θεωρώ πως έχει αρκετά λάθη η εργασία, αλλά το περιεχόμενο είναι καλό. Τι λες κι εσύ?
μην περιμένετε να σχολιάσει μόνος του ο Σαλβαράς... θα μιλά δυο ώρες αλλά ούτε 5 λετπά για την εργασία... καλό είναι να είστε παρόντες στο video conference και να κάνετε ερωτήσεις. κανένα "λάθος" δεν αναγνωρίζεται μετά και φυσικά σιγά μην απαντήσει μετά
Τη βαθμολόγησα με 4.Στο περιεχόμενο έγραψα πως ότι αφορά την πληρότητα δεν εξετάζει επαρκώς όλα όσα αναφέρει στην εισαγωγή.Επίσης δεν χρησιμοποιεί βιβλιογραφικές αναφορές σε όλα τα θέματα,δεν εκφράζει τις απόψεις του και δεν έχει καθόλου κριτική διάθεση.Γενικά και στα 4 κριτήρια βρήκα λάθη και στη δομή πάρα πολλά.Φυσικά δεν ξέρω αν είναι σωστά,μακάρι να ήξερα. Από λέξεις πόσες έγραψες?Εγώ 1920 και ανησυχώ λίγο.Και δεν έχω γράψει και επίλογο.Μαλλόν πρέπει να σβήσω κάτι και να γράψω και επιλογο.