0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά θέλω συμβουλές σας. 'Έχω το 511, που ζητάει συνέντευξη από εκπαιδευτικό αλλά το άτομο που είχα στο νου μου δεν μπορεί τελικά και δεν έχω άλλο γνωστό διορισμένο. Πού μπορώ να βρω τώρα? Εσείς πώς είχατε βρει?
παιδιά, τον καημό μου θέλω να μοιραστώ!! στο 511 την εργασία την στέλνετε να σας τη διορθώσει ο διδάσκων και μετά ξανασυνεχίζετε? Αλήθεια, έχετε μείνει κάποιοι που δεν την τελειώσατε ? έτσι, για να πάρω θάρρος!! εγώ παλεύω ακόμη, μου έχουν βγει 4.500 οι λέξεις και δεν ξέρω τι να βγάλω, να πω την αλήθεια νιώθω να 'χω χάσει την μπάλα .. Αι στο καλό δεν προλαβαίνονται, έχω και την εργασία του 523, ούτε που την έχω ακουμπήσει ακόμη!! το δε βιβλίο του
Αν σου πω οτι εγω εχθες την αρχισα... σε παρηγορει;; ειμαι στις 1000 λεξεις αλλα δεν αγχωνομαι γιατι εχω πολλη βιβλιογραφια... μονο ερωτησεις κανεις κ σ απανταει η καθηγ. ανατροφοδοτηση οχι!εγω αλλο δεν καταλαβα, τελικη ειναι τελη μαιου, οποτε την τελειωσουμε την στελνουμε;κ τη συνεντευξη το ιδιο;
Παιδιά, στο 591, στη δομή, πως ορίσατε τα υποκριτήρια;ποια βάλατε;
Ωραία, κι εγώ έτσι τα έγραψα! Στην ορθοέπεια στο κριτήριο της γλωσσικής σαφήνειας και ακρίβειας, έκανες κάποιο αρνητικό σχόλιο; Στο κριτήριο αυτό σαν λάθη έγραψα ότι σε κάποιες προτάσεις δεν υπάρχει σαφήνεια,υπάρχουν τυπογραφικά λάθη,απουσία σημείων στίξης και τονισμό σε λάθος καταλήξεις των λέξεων,απουσία τελικού ν σε άρθρα.Στα σωστά ότι δεν έχει ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.Εσύ τι λές? Στο περιεχόμενο έβαλες συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα παραγωγή?
Καλησπέρα! Έχει κανείς το 624 (Δυσλεξία); Έχει βαθμολογηθεί η πρώτη εργασία; Το έχω με την Κωνσταντινίδου και ακόμα δεν έχω λάβει βαθμολογία.
Εγώ το έχω με την κ.Πίττα.Μόλις Τώρα μπήκα και δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα.
Παράθεση από: mariamaraki1984 στις Μαρτίου 28, 2016, 01:16:43 pmΩραία, κι εγώ έτσι τα έγραψα! Στην ορθοέπεια στο κριτήριο της γλωσσικής σαφήνειας και ακρίβειας, έκανες κάποιο αρνητικό σχόλιο; Στο κριτήριο αυτό σαν λάθη έγραψα ότι σε κάποιες προτάσεις δεν υπάρχει σαφήνεια,υπάρχουν τυπογραφικά λάθη,απουσία σημείων στίξης και τονισμό σε λάθος καταλήξεις των λέξεων,απουσία τελικού ν σε άρθρα.Στα σωστά ότι δεν έχει ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.Εσύ τι λές? Στο περιεχόμενο έβαλες συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα παραγωγή?Ορθογραφικά λάθη υπάρχουν πολλά αλλά και συντακτικά. Ούτε συγκλίνουσα ούτε αποκλίνουσα έχει, έτσι νομίζω.
Ωραία, κι εγώ έτσι τα έγραψα! Στην ορθοέπεια στο κριτήριο της γλωσσικής σαφήνειας και ακρίβειας, έκανες κάποιο αρνητικό σχόλιο; Στο κριτήριο αυτό σαν λάθη έγραψα ότι σε κάποιες προτάσεις δεν υπάρχει σαφήνεια,υπάρχουν τυπογραφικά λάθη,απουσία σημείων στίξης και τονισμό σε λάθος καταλήξεις των λέξεων,απουσία τελικού ν σε άρθρα.Στα σωστά ότι δεν έχει ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.Εσύ τι λές? Στο περιεχόμενο έβαλες συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα παραγωγή?Ορθογραφικά λάθη υπάρχουν πολλά αλλά και συντακτικά. Ούτε συγκλίνουσα ούτε αποκλίνουσα έχει, έτσι νομίζω.