0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ το έχω με την κ.Πίττα.Μόλις Τώρα μπήκα και δεν έχει βαθμολογηθεί ακόμα.
Κι εγώ με την κυρία Πίττα το έχω.. Ακόμα περιμένουμε βαθμό...
καλά, είναι μεγάλος καραγκιόζης... τα λεφτά τα θέλανε στην ώρα τους, να βάλουν κανένα υπάλληλο να κάνει πιο γρήγορα δεν μπορούν???
Καλησπέρα,σκέφτομαι να το ξεκινήσω κι εγώ, αλλά επειδή το πόσο είναι αρκετά σεβαστό, θα ήθελα να ρωτήσω,υπάρχει κάποιος φιλόλογος που να έχει κάνει αυτό το μεταπτυχιακό και είχε ανταπόκριση;Μπόρεσε να εργασθεί ως εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης ή ως αναπληρωτής σε ειδικό σχολείο;Όπου έχω ρωτήσει δεν έχω πάρει σαφή απάντηση και φοβάμαι να το ξεκινήσω έτσι.
με πηρανε τηλ,μου ειπανε τελη εβδομαδας με αρχες αλλης...χ.....σε ψηλα και αγναντευε.....δηλαδη.....
Το έχω τελειώσει εδώ και 6 μήνες περίπου.. Είναι αρκετά σεβαστό και αξιόλογο..Κοπιάζεις για να το πάρεις διότι έχει υποχρεωτικές εργασίες και εξετάσεις στο τέλος.. Σου εξασφαλίζει μόρια για τον πίνακα ειδικής αγωγής (διότι αναγνωρίζεται) αλλά αυτό δε σημαίνει πως με το που το καταθέσεις την επόμενη χρονιά θα εργαστείς. Εξαρτάται από την σειρά σου, τα άτομα στον κλάδο σου και πολλά άλλα...
Εμένα πριν μια ώρα μου μπήκε ο βαθμός για την πρώτη εργασία.
Και εμένα με πήρανε αλλά είπαν ότι τέλος τη εβδομάδας με αρχές της άλλης θα στείλουν τα πτυχία σπίτια μας. Στον ΔΟΑΤΑΠ θα σταλούν αργότερα όλα μαζί. Όταν επέμεινα για την αποστολή στον ΔΟΑΤΑΠ ώστε να προλάβουμε την αναγνώριση ήταν απλά σιωπηλή!Νόμίζω ότι είδαν πολλά email και είπαν να πάρουν μερικά τηλέφωνα να μας καθησυχάσουν αλλά δεν δίνουν καμία σαφή απάντηση για την αποστολή στον ΔΟΑΤΑΠ.
Με την κυρία Πίττα το έχεις; Σε ποιο ακροατήριο είσαι; Εμένα δε μπήκε ακόμα και έχω αγωνία!
Καλησπέρα.Έχω τελέιώσει από το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμη δεν μου έχουν στείλει τη βεβαίωση από το ΔΟΑΤΑΠ. Έχει κανένας καμία ενημέρωση???