0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, για όσους είχαν ή έχουν τώρα το 511 μπορουμε να παραδώσουμε πρώτα τη Μικρή Μελέτη? ή να περιμένουμε να κανουμε τη συνεντευξη και την ανάλυση και να τα δώσουμε όλα μαζί? εσεις τι κάνατε?[/quotΣτο προηγούμενο εξάμηνο με τη Χαραλάμπους τα είχα αναρτήσει όλα μαζί στο τέλος. Μας το είχε πει και η ίδια στη τηλεδιασκέψη ότι δεν έχει πρόβλημα το πότε αρκεί να έχουν αναρτηθεί όλα μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία. Αν όμως το έχεις με άλλο καθηγητή μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ρώτα τον/την καλύτερα.
Γεια σας είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forumέχω μια απορία για το 521 στην δεύτερη εργασία πρέπει να κάνουμε και συμβόλαιο τιμής;αν το έχει κάποιος με Στασινό και μπορεί να βοηθήσει ή κάποιος παλιότερος αν ξέρει να μου πειευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς την Καιτέ στο 511? Θέλει ή δε θέλει να της στείλουμε το υλικό μας πριν την παράδοση? Δεν έχω καταλάβει απ'αυτά τα μειλ που μας στέλνει κάθε φορά...
Υπάρχει θερινό εξάμηνο και δεν είναι περιορισμένος ο αριθμός των φοιτητών αλλά των μαθημάτων που μπορείς να δηλώσεις. Λογικά θα σας τα πουν κατά τη δήλωση μαθημάτων[/quotΞερω ότι δεν πρεπει να ξεκινησεις το μεταπτυχιακό σε θερινό εξάμηνο γιατί τότε δεν στο αναγνωρίζει ο ΔΟΤΑΠ. Και πως ο αριθμός των μοναδων που διακαιούσαι να παρεις σε θερινο εξάμηνο ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ 15. Οπότε υπολογίζεις. εγω ας πούμε, λέω να παρω 1 μαθημα και ενα σεμινάριο, γιατι στο ξεκινημα μου (εαρινό 2016), επειδη δεν ηξερα αν θα προλαβαινω, πηρα μόνο 2 μαθηματα και ενα σεμιναριο.
Ρε παιδια, εχω μπερδευτει..Ξεκινησα το εαρινο του 2016, καθως θελω πληρη φοιτηση εχω παρει 3 μαθηματα κ 1 σεμιναριο. Αν ισχυει ο περιορισμος των 15 ects για το θερινο και το 3+1 ειναι το μεγιστο μαθηματων που μπορουμενα δηλωσουμε,πως βγαινει το μαστερ σε 3 εξαμηνα?? Συνολικα απαιτουνται 9 μαθηματα κ 3 σεμιναρια: 3+1 το 1ο εξαμηνο, 1μαθ +2 σεμ(2ο-θερινο) μενουν 5 μαθηματα για το τελευταιο εξαμηνο, θα με αφησουν να δηλωσω 5??Κανω κατι λαθος??
Μα τοτε πως γραφουν στο προγραμμα σπουδων κ στα εντυπα που γραφτηκαμε πληρης φοιτηση σε 3 εξαμηνα. Δεν θα επρεπε να αναφερουν πως μονο για τις εγγραφες Οκτωβριου ισχυουν τα 3 εξαμηνα? Πιστευετε πως αν ασκησω πιεση θα με αφησουν να δηλωσω 5 στο τελευταιο εξαμηνο??