0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να μιλήσεις γενικά για τα χαρακτηριστικά του θύτη σ' ένα κεφάλαιο. Η κύρια εργασία σου όμως θα είναι η παρουσίαση κάποιου συγκεκριμένου θύτη.Αφού τον θύτη αυτόν τον παρουσιάζεις εσύ και τα χαρακτηριστικά τα φαντάζεσαι εσύ υποθέτω πως δε θέλει αναφορές. Εγώ πάντως δεν έβαλα.
Έχω εντύπωση πως αν είναι κάτι είναι συγκλίνουσα γιατί ως επί το πλείστον κάνει αναφορές σε άλλες απόψεις κι εκεί στηρίζεται, αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου... Το ανέλυσες σύμφωνα με τις οδηγίες του 591? Οι οδηγίες πάντως που μας έδωσε στο 523 δεν συμπίπτουν εντελώς με αυτό που πρέπει να κάνουμε κι είναι αλήθεια πως κι εγώ έχω αμφιβολίες σχετικά με το πώς έχω κινηθεί. Ίδωμεν.
Τωρα θα πιασω την εργασια αλλα διαβασα και τις οδηγιες και οντως καμια σχεση δεν εχουν με του 591. Γενικα παραθετει πολλες αποψεις, κανει κριτικη στοο τελος αλλα τις εχει παραθεσει χωρις συνοχη και δεν ειναι ξεκαθαρη η δομη...Δεν εχω αποφασισει ακομα για συγκλινουσα και αποκλινουσα, θελει σκεψη!Στην αρχη φαινοταν ευκολο αλλα ειναι απαιτητικο αρθρο. Θελει και περιληψη μιας σελιδας σωστα?Τουλαχιστον σ εμας στη τηλεδιασκεψη, ζητησε.
Το έχω με Μορφίδη και στην τηλεδιάσκεψη είχε πει ότι θα μπορούσαμε να εντάξουμε και τη σύνταξη ενός συμβολαίου τιμής μέσα στο πλαίσιο της διαχείρισης της περίπτωσης που θα επιλέξουμε, όμως δεν είναι υποχρεωτικό. Μας άφησε, δηλαδή, ελεύθερους ως ένα βαθμό και στο αν θα το εντάξουμε και στον τρόπο με τον οποίο θα το αξιοποιήσουμε αν τελικά το αξιοποιήσουμε (ως πλήρες κείμενο, ως παράρτημα, με περιφραστική περιγραφή κ.ο.κ.), λέγοντας όμως ότι ο Στασινός το θεωρεί αρκετά σημαντικό και ότι καλό θα ήταν να δείξουμε ότι το έχουμε κατανοήσει με κάποιον τρόπο.Καταλαβαίνεις επομένως.Προσωπικά θα το αξιοποιήσω αναφέροντάς το απλά ως μια τεχνική που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και θα το περιγράψω εν συντομία, αλλά δεν σκοπεύω να σταθώ ιδιαίτερα εκεί - μια παράγραφος καλή είναι. Ελπίζω να σε βοήθησα, καλημέρα!
παιδιά εγώ είχα καταλάβει ότι αναλύουμε το θέμα γενικά κ όχι με συγκεκριμένο παράδειγμα.....σας το είπαν ξεκάθαρα?σ εμάς με την κυρία Κουντούρου δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο..
Αυτό το 523 μας έχει μπερδέψει... Στην εργασία σε κάθε κριτήριο που αξιολογήσατε στο άρθρο βάλατε και παραδείγματα από το άρθρο όπως στο 591; Χρησιμοποιήσατε και βιβλιογραφικές αναφορές ή μόνο τις σημειώσεις που μας έδωσαν;
Εγώ σε γενικές γραμμές έγραψα αν προσφέρει στην επιστήμη,αν ο τίτλος είναι κατατοπιστικός και αν συμφωνει με το περιεχόμενο,για τις βιβλιογραφικες αναφορες αν είναι αρκετές και αν αυξάνουν την εγκυρότητα,για τη δομή σύμφωνα με τα υποκεφάλαια και τέτοια.Δεν χρησιμοποίησα βιλιογραφία, ούτε παραδείγματα παρα μόνο σε πολύ γενικές γραμμές.Είναι πολύ λίγες οι σελίδες για να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένα παραδείγματα.Γενικά δεν είμαι καθόλου σίγουρη γι αυτήν την εργασία, είναι πολύ μπερδεμένη.Το έχω με τον κ.Παπανικολάου ο οποίος είναι πολύ χαλαρός σε όλα του και έχει δώσει πολύ χαλαρές οδηγίες.Ελπίζω να είναι το ίδιο χαλαρός και στη βαθμολογία...