0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ! Παιδιά διάβασα από κάποιον ότι τα πτυχία βρίσκονται στο ΔΟΑΤΑΠ και δεν έχουν πρωτοκολληθεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Είναι σημαντική αυτή η ημερομηνία! Ταράξτε τους στα τηλέφωνα από Δευτέρα να τα πρωτοκολλήσουν! Όταν ανοιχτεί ο νόμος λέει ότι η αναγνώριση πρέπει να γίνει το πολύ σε 3 μήνες! Μετά μπορείτε να κινηθείτε νομικά αν περάσει το τρίμηνο μέσω του Συνήγορου του Πολίτη(έτσι έκανε και ένας γνωστός μου). Οπότε αν υπάρχει καμιά γραμμή από πουθενά να καθυστερήσουν οι αναγνωρίσεις (αφού δεν κατάφεραν να μας ακυρώσουν τη συνάφεια) μπορείτε να κινηθείτε νομικά και μπορείτε να προειδοποιείστε το ΔΟΑΤΑΠ ανα διαστήματα για αυτό!
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για την πλήρη διαδικασία που χρειάζεται για να καταθέσουμε τα χαρτιά μας στον Δοαταπ? (τι χαρτιά χρειάζονται, που τα στέλνουμε, πότε κλπ). Τελειώνω τον Μάιο και με όλα αυτά που διαβάζω στο forum αγχώθηκα για το αν θα προλάβω να ενταχθώ στους πίνακες.
Ευχαριστώ Sokratis τα έχω διαβάσει αυτά. Απλώς δεν καταλαβαίνω τη διαδικασία: πρώτα πρέπει να πάρουμε χαρτί απο τη Σχολή ότι περάσαμε τα μαθήματα, μετά η Σχολή να στείλει το ερωτηματολόγιο στον Δοαταπ και μετά να στείλουμε εμείς τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή μπορούμε απο τώρα να στείλουμε ό,τι δικαιολογητικά έχουμε στον Δοαταπ και να περιμένουμε τις βαθμολογίες? (αυτή την εβδομάδα παραδίδω τις τελευταίες εργασίες και 28 Μαίου τελειώνω την εξεταστική)
ευχαριστώ πολύ! Άρα θα πρέπει πρώτα να στείλει τα χαρτιά το Πανεπιστήμιο και μετά να πρωτοκολληθούν στον ΔΟΑΤΑΠ....δε με κόβω να προλαβαίνω τους πίνακες....πφφφ
Είναι πολύ πιθανό! Γιατί δεν τα πρωτοκολλούν, τί κάνουν τα χαρτιά στο ΔΟΑΤΑΠ, παίρνουν αέρα; ποιός είναι ο λόγος; Μήπως έχουν πάρει γραμμή αφού δεν μπόρεσαν να τα ακυρώσουν γιατί θα έχουν πρόβλημα νομικό, είπαν να τα καθυστερήσουν στο ΔΟΑΤΑΠ που δεν θα υπάρχει και πρόβλημα; Εγώ αυτό υποψιάζομαι, με το δεδομένο ότι οι αιτήσεις λένε ότι θα γίνουν νωρίς φέτος δεν τα πρωτοκολλούν ώστε να μην έχει συμπληρωθεί το ελάχιστο τρίμηνο που λέει ο νόμος ότι χρειάζεται η αναγνώριση! Έτσι μετά αν δεν γίνει η αναγνώριση μέχρι τις αιτήσεις θα είναι κατοχυρωμένος νομικά και ο ΔΟΑΤΑΠ! Οι υπεύθυνοι για τις αναγνωρίσεις του δικού μας κλάδου είναι ο κύριος Παπαβλασσόπουλος και η κυρία Παφλιώτη (http://www.doatap.gr/gr/anagnorisi.html).Τα στοιχεία τους τα βρήκα από το παρακάτω forum που έχει χρήσιμες πληροφορίες για την αναγνώριση http://www.pde.gr/index.php?topic=32076.0Ας πάρουμε όλοι από αύριο να πιέσουμε να τα πρωτοκολλήσουν!
Καλησπέρα και από εμένα!Όλοι εσείς που μιλάτε για το ΔΟΑΤΑΠ, πότε τελειώσατε και περιμένετε την πρωτοκόλληση;Εγώ τελείωσα Ιανουάριο και το πανεπιστήμιο δεν έχει στείλει ακόμα τα χαρτιά μου. Μάλιστα, σήμερα με ενημέρωσαν ότι σε 2 βδομάδες θα σταλούν!!! Είμαι έξω φρενών!!!!! Με πάνε από αναβολή σε αναβολή και όλα αυτά χωρίς καμία εκκρεμότητα από τη μεριά μου. Πείτε μου λίγο και τις δικές σας εμπειρίες...Δεν ξέρω τι να κάνω...Εκμεταλλέυονται την απόσταση και κάνουν την πάπια!!