0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χρόνια πολλά!!Μήπως έχει πάρει κανείς το 501 να μου πει αν έχει δύσκολες εβδομαδιαίες εργασίες; Πόσες λέξεις περίπου είναι η κάθε εβομαδιαία εργασία ;Με ποιον καθηγητή μου προτείνετε να πάρω το μάθημα και ποιον να αποφύγω;
Καλησπέρα σας!!!vix1985 το 621" παιδαγωγική της Συμπερίληψης" θεωρώ ότι είναι ένα εύκολο, ενδιαφέρον και απολαυστικό μάθημα για όποιον αναζητά κάτι λιγότερο απαιτητικό. Έχει προαιρετικές ομαδικές εργασίες και μία ατομική 3000λέξεων.RunaiX είμαι κι εγώ στο α' εξάμηνο. Πήρα 3 μαθήματα και 1 σεμινάριο. Το καλοκαίρι θα πάρω ένα μάθημα (κατευθυνσης για να "βγάλω" το δυσκολο μέρος τότε και 2 σεμινάρια. Το χειμερινό θα πάρω 3 μαθήματα και στο νέο εαρινο 2. Οι αλλες εναλλακτικές που εχεις ειναι να αξιοποιησεις και το χειμερινό του 2017, αν θες κάτι πιο χαλαρό ή να προτιμήσεις το σχημα με τη διπλωματική.
Πήρα στο πρώτο εξάμηνο το 501, είναι αρκετά απαιτητικό αλλά μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις λέξεις και παρόλο που πολλές φορές κουράστηκα(σκέψου 13 μικρές εργασίες) με κράτησαν σε ρυθμό κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και έμαθα πολλά όμορφα πράγματα. Το συστήνω με την Αγνή Στυλιανού-Γεωργίου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση pavlitsa! Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα.. Λες καλύτερα μάθημα κατεύθυνσης για το καλοκαίρι; Αν δεν κάνεις διπλωματική με τι μένεις στο εαρινό εξάμηνο; 2 μαθήματα;
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!Εχεις να μου προτεινεις καποιον καθηγητη για το 621?