0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιλάω για "φορά" και όχι για "θέση", και προφανώς η φορά είναι προς τα πίσω για να απασχολήσει λιγότερους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής?
Εγω πάντως αυτο το εξ αποστασεως πολυ με δυσκολευει...Μηπως μπορειτε να μ πειτε που μπορω να βρω τους τραπεζικους λογαριασμους να καταθεσω κατι χρηματα που οφειλω;;
Ξεκινησα Γεναρη φετος. Με βαση οσα εχω διαβασει δε μπορει κανεις να τελειωσει το μεταπτυχιακο σε 3 τετραμηνα. 4 το ελαχιστο. Αλλα για ποιες ρυθμισεις λες; Η τελευταια ρυθμιση που βγηκε ειναι γαι την πρακτικη και αυτο δεν αφορα οσους μπηκαν Γεναρη αλλα οσους γραφτουν απο δω και περα. Οσον αφορα τη ρυθμιση για τα καλοκαιρινα μαθηματα νομιζω πως ισχυει για ολα τα μεταπτυχιακα. οποτε δεν νομιζω να αλλαζει κατι. απλά το καλοκαιρι κανουμε λιγοτερα μαθηματα και φυσικα δεν τελειωνουμε σε 3 τετραμηνα. ΣΟρι αν καταλαβα κατι λαθος.
Το δεύτερο τετράμηνο στο οποίο αναφέρεται η Ifi29 είναι το καλοκαιρινό, το οποίο κάποτε οι φοιτητές του παν/μίου μπορούσαν να αξιοποιήσουν παίρνοντας 3 μαθήματα και 1 σεμινάριο κάποτε (νομίζω μέχρι και πριν 2 χρόνια). Αρα το ολοκλήρωναν σε 1 χρόνο. Για εμάς πλέον, όπως πολύ σωστά ανέφερες, δεν ισχύει αυτό, οπότε μοιραία θα το τελειώσουμε σε 1,5 χρόνο.
Μπορώ να κάνω δηλωςη μαθημάτων εφόσον δεν εχω πληρώσει ακομη το οφειλουμενο νο ποσο;
Καλησπέρα! Υπάρχει κανένα νέο από ΔΟΑΤΑΠ; Θα προλάβουμε τις φετινές αιτήσεις αναπληρωτών; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας μας ενημερώσει.Ευχαριστώ!!!
Νομίζω δεν φαίνεται ο βαθμός μου στο intranet. Στην καρτέλα My Grade Report δεν θα έπρεπε να φαίνεται; Σε ποιο ακροατήριο είσαι; Μήπως δεν έχει περαστεί ακόμα σε όλους....
Καλησπέρα!! Έχεις κάποιος παλαιότερα θέματα για το 510;