0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω γραφτεί φέτος τον Ιανουάριο και είμαι στο 1ο τετράμηνο.
Μην ανησυχείς καθόλου. Ούτε το δικό μου ήταν μέσα σε αυτά. Τα άτομα που αναφέρουν στο mail έχουν εκκρεμότητα καθώς προφανώς το πανεπιστήμιο δεν έχει το βασικό πτυχίο τους με την αναλυτική βαθμολογία. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποφοίτησης πρέπει να είναι πλήρης ο φάκελος του κάθε φοιτητή. Αυτό είναι όλο καθαρά διαδικαστικό θέμα.
Γνωρίζετε αν μμπορούμε να επικυρώσουμε τα αντίγραφα του πτυχίου και της αναλυτικής σε κάποιο ΚΕΠ;
Ναι Liaaa μπορούμε να τα επικυρώσουμε σε ΚΕΠ αρκεί μαζί μας να έχουμε και τα πρωτότυπα.
Παιδιά καλημέρα!Μήπως είχε κανείς το 521 Μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών?Σκέφτομαι να το πάρω στο θερινό και θα ήθελα να μάθω πόσο απαιτητικό είναι και τι εργασίες έχει.Ευχαριστώ όποιον απαντήσει...
Καλημερα!!! Ηθελα να ρωτησω αν είμαι καλυμμένη στην εξεταστική με τις σημειώσεις του μαθήματος του 510 γιατι δεν αγόρασα το βιβλιο. Επίσης, επέλεξα το σεμινάριο ιι, σεμινάριο ιιι και το 621 για το θερινό εξάμηνο. Ειναι πολυ απαιτητικά; Να αλλάξω την δήλωσή μου;
Παιδιά Καλημέρα! SOS!Υπάρχει κάποιος που δίνει νοητικη ύστερη και αυτισμό (529) και Ψυχομετρικές μεθοδοι στην ειδική εκπαίδευση (523)??
Το 621 είναι πολύ ωραίο μάθημα.Έχει ομαδικές εργασίες κάθε 2 εβδομάδες περίπου και σε μαθαίνει πρακτικές που πρέπει να εφαρμόζεις στο σχολείο έτσι ώστε να βοηθάς στη μάθηση όλα τα παιδιά.Τα σεμινάρια δεν τα έχω πάρει ακόμα.