0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Μπορεί να μου πει κάποιος αν θυμάται θέματα προηγούμενων εξετάσεων στο educ510 εκπαιδευτική έρευνα: αρχές και μέθοδοι ποιοτικής και ποσοτικής έρευνας και στο educ521 μορφές ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναι Liaaa μπορούμε να τα επικυρώσουμε σε ΚΕΠ αρκεί μαζί μας να έχουμε και τα πρωτότυπα.
Συγνώμη , μπορεί το ΚΕΠ να επικυρώσει έγγραφο αλλοδαπού ΑΕΙ , έστω και αν αυτό είναι ελληνόφωνο / κυπριακό ? Υφίσταται αυτό ως διαδικασία ?
καλημέρα σας! :)μόλις έκανα λογαριασμό γιατί βλέπω ότι η ομάδα εδω ειναι πολυ βοηθητικη!ειμαι στο 1ο εξαμηνο σπουδων και θα ήθελα να σας ρωτήσω στις εξετάσεις του 521 τα θέματα είναι όπως οι εργασίες;πχ ένα παιδι με αυτισμό και να γράψουμε την αποψή μας για το πως θα το αντιμετωπίσουμε;Ακομη, για το θερινο εξαμηνο,στο 512 μαθημα που καποιος ανέφερε πως εχει κοινο βιβλιο με το 510, τι εργασια εχει;θα εχει παλι ερωτηματολόγια;για να ξερω αν θα το επιλεξω!
Παιδιά Καλημέρα! SOS!Υπάρχει κάποιος που δίνει νοητικη ύστερη και αυτισμό (529) και Ψυχομετρικές μεθοδοι στην ειδική εκπαίδευση (523)??
Σε ευχαριστώ πολύ!! Γιατί το mail που στάλθηκε έδινε ως εναλλακτικές μόνο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ή το Πανεπιστήμιο από το οποίο προέρχεται το πτυχίο
Έχει ανοίξει το 512 τμήματα για το καλοκαιρινό εξάμηνο;
Το βιβλίο της ποιοτικής μονο μεσω paypal το πληρωνω;;;Υπάρχει άλλη λυση;;Δεν εχω κ δεν εχω πολυκαταλαβει πως γινεται η διαδικασια...
Το 512 έχει 3 κουίζ και 2 εργασίες. Η μία είναι πολύ μικρή, απλή και γίνεται με τη χρήση του λογισμικού SPSS. Η δεύτερη είναι μεγαλύτερη, σε μορφή ασκήσεων, βασίζεται στην ύλη ολόκληρου του μαθήματος και είναι επίσης αρκετά εύκολη. Αν έχεις παρακολουθήσει το Σεμινάριο ΙΙΙ ή σκέφτεσαι να τα παρακολουθήσεις παράλληλα, είναι από τα μαθήματα που θα σε ξεκουράσουν κατά την διάρκεια του τετραμήνου και δεν έχει καμία σχέση με το τρέξιμο του 510.