0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 512 έχει 3 κουίζ και 2 εργασίες. Η μία είναι πολύ μικρή, απλή και γίνεται με τη χρήση του λογισμικού SPSS. Η δεύτερη είναι μεγαλύτερη, σε μορφή ασκήσεων, βασίζεται στην ύλη ολόκληρου του μαθήματος και είναι επίσης αρκετά εύκολη. Αν έχεις παρακολουθήσει το Σεμινάριο ΙΙΙ ή σκέφτεσαι να τα παρακολουθήσεις παράλληλα, είναι από τα μαθήματα που θα σε ξεκουράσουν κατά την διάρκεια του τετραμήνου και δεν έχει καμία σχέση με το τρέξιμο του 510.
καλημερα, σας εμφανιζει το σεμιναριο Ι στο moodle??
Καλησπέρα. Μπορεί να μου πει κάποιος αν θυμάται θέματα προηγούμενων εξετάσεων στο educ527 Ανάπτυξη και παθολογία της γλώσσας σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες; Ευχαριστώ
Καλησπέρα!!Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μάθημα από το section A:Ποιο θεωρεί πιο εύκολο;
Εμένα μου φάνηκε εύκολο το 510 αλλα και το 610 που έχω τωρα ειναι εύκολο[/quoteΜε ποιούς καθηγητές τα παρακολούθησες?Σ ευχαριστώ πολύ!
στο 624 Δυσλεξία η ύλη είναι 9ο-14ο κεφ.;στο 521 Μορφες Εκ/κων αναγκων 1ο-10ο;ο χρόνος μου επιτρέπει μόνο να τα ρίξω μια ματια και έχω αγχωθεί πάρα πολύ... να παρω και σημειώσεις μαζι μου;