0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marieta90 στις Μαΐου 19, 2016, 04:32:54 pmΕμένα μου φάνηκε εύκολο το 510 αλλα και το 610 που έχω τωρα ειναι εύκολο[/quoteΜε ποιούς καθηγητές τα παρακολούθησες?Σ ευχαριστώ πολύ![/Το 510 με τον Γιασεμή και το 610 με τον Παναγίδη. Και οι δυο είναι πολύ καλοί
Εμένα μου φάνηκε εύκολο το 510 αλλα και το 610 που έχω τωρα ειναι εύκολο[/quoteΜε ποιούς καθηγητές τα παρακολούθησες?Σ ευχαριστώ πολύ![/Το 510 με τον Γιασεμή και το 610 με τον Παναγίδη. Και οι δυο είναι πολύ καλοί
Το είχα στο προηγούμενο τετράμηνο. Δεν είναι πολύ απαιτητικό σαν μάθημα.Η εργασία είναι σχετικά εύκολη και από ότι μας είπε ο καθηγητής (τον Παναγίδη είχα) σχεδόν όλοι οι φοιτητές παίρνουν από 19-20/20. Όμως στις εξετάσεις παρόλο που τα θέματα ήταν πολλαπλής επιλογής τα περισσότερα μου φάνηκαν δύσκολα και ήθελαν πολύ σκέψη για να αποφασίσω ποια απάντηση θα επέλεγα. Ο χρόνος με πήρε ίσα ίσα.Αν θες τη γνώμη μου κράτα το, γιατί άλλα μαθήματα του Α κύκλου είναι πιο απαιτητικά κατά τη διάρκεια του τετραμήνου.
Καλησπέρα. Έχω πάρει το 610 με τον Παπαναστασίου , το Σεμινάριο ιι με Αγγελιδου , ψυχομετρικές μέθοδοι 523 με τον Κωνσταντίνου, και το 529 με Τσεσμελή θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τους καθηγητές?? Σας ευχαριστώ.
Για όσους δινουν το 623 αύριοΤο κλινικό περιστατικό του Κωνσταντίνου που μας έκανε η κυρία Χατζηχαραλάμπους στην τελευταία τηλεδιάσκεψη τι διάγνωση βγάζετε ότι έχει γιατί έχω μπερδευτεί; Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει!
Καλησπέρα, για όσους απο μας τελειωνουν τώρα ξέρει κανεις ποτε πρεπει να απευθυνθουμε στο ΔΟΑΤΑΠ και τη διαδικασια? Ειναι νωρις ακομα η να επικοινωνησω μαζι τους ? Ευχαριστω!
Αν μπορεί κάπιος ας με βοηθησει με το βιβλιο του 511 (Ποιοτική)paypal δεν εχω και σε προηγουμενα σχόλια γραφτηκε οτι μπορεις να το παραγγειλείς κ με κατάθεση. τι να κανω έχω πελαγωσει;; ειναι απαραίτητο να το αγορασω ε;μηπως το πουλαει κανεις;
Λοιπόν μπαίνεις στο cardet press και κάνεις την παραγγελία και εκεί που λέει τρόπος πληρωμής επιλέγεις μέσω τραπεζικού λογαριασμού! Μετά ακολουθείς τις οδηγίες που αναγράφονται και πας στην τράπεζα να το πληρώσεις.(θα επιβαρυνθείς 5-8 ευρώ). Εφόσον γίνει η συναλλαγή τους ενημερώνεις με μαιλ ότι πλήρωσες και αυτοί θα σ στείλουν το βιβλίο σε 3 ή 4 μέρες. Το βιβλίο υπάρχει μόνο σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μορφή οπότε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ θα σου το στείλουν! Δεν μπορεί να το πουλήσει κανείς και επίσης ούτε να το εκτυπώσει. Το διάβασμα μας θα γίνει ηλεκτρονικά. Οι καθηγητές έχουν πει ότι ναι είναι απαραίτητο!