0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, να ρωτήσω, για τις εξετάσεις υπάρχει κάποια διαδικασία? Πόσο νωρίτερα πρέπει να πάμε?
με ταυτότητα ή φοιτ.ταυτότητα ένα 20λέπτο πριν συνήθως ανοίγουν την αίθουσα για να καθήσουν οι φοιτητές...δεν θέλουν μπλάνκο, καλό είναι να έχεις νερό αν θέλεις ή ακόμη και καφέ
Καλησπέρα σας! Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν εξετάσεις! Διανύω το 2ο εξάμηνο και δε μου έχει σταλεί mail για εγγραφή σε νέα μαθήματα. Μπαίνω και στο intranet, αλλά πάλι δε μου ανοίγει τη σελίδα για προεγγραφή μαθημάτων. Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος σχετικά, γιατί έχω αγχωθεί είναι η αλήθεια;Σας ευχαριστώ πολύ!
Πρέπει να ρυθμίσεις την εξαίρεση της σελίδας του student intranet από τη φραγή αναδυόμενων παραθύρων.Email δεν έστειλαν σε κανέναν για δηλώσεις μαθημάτων.Το ανακοίνωσαν όμως στο φόρουμ ανακοινώσεων εαρινού εξαμήνου, κάτω από <<Τα μαθήματά μου>>.
Καλησπέρα. Να κανω μια ερώτηση για όποιον εχει δώσει το 511. Οι σημειωσεις της πλατφόρμας αρκούν για να απαντήσεις τα θέματα ή πρέπει να έχεις διαβάσει και το βιβλίο απαραίτητα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλη επιτυχία σε όλους