0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μάθημα είναι αρκετά μπερδεμένο! Αλλά να σας πω την αλήθεια το βιβλίο ουσιαστικά επεξηγεί λίγο παραπάνω τα όσα λένε οι σημειώσεις! οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι άκρως απαραίτητο!
Συμφωνώ, οι σημειώσεις που έβγαλα διαβάζοντάς το είναι σχεδόν οι ίδιες με της πλατφόρμας, οπότε θα 'λεγα πως το ζουμί είναι το ίδιο. Ιoanna, θα σου πρότεινα να το κάνεις έστω μια ανάγνωση γιατί ποτέ δε ξέρεις αλλά άμα δεν το έχεις ή δεν προλαβαίνεις, μην αγχώνεσαι!
Και εγώ θα συμφωνήσω!Γνωρίζετε μήπως παλαιότερα θέματα από το μάθημα?
Στο κεφάλαιο για εγκυρότητα-γενίκευση υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε σημειώσεις και βιβλίο. Που δώσατε βάση;;;
Το οποίο είναι και πιο σημαντικό!Εμένα με βοήθησε περισσότερο το βιβλίο..
Ήθελα να ρωτήσω, αν βρέθηκε κανείς στην δια ζώσης συνάντηση στην Αθήνα του μαθήματος 511?Εκεί νομίζω η κ. Καρούσιου έδωσε κάποια θέματα για τις τελικές εξετάσεις.Αν γνωρίζει κάποιος.....
τα θέματα που πραγματευτηκε η Καρούσιου ειναι (με αυτή τη σειρά) : διαφορές και κοινά ποιοτικής -ποσοτικής προσέγγισης/ βιβλιογραφική ανασκόπηση/ ερευνητικό ερώτημα/ βιβλιογραφικές παραπομπές/συνέντευξη/ ρόλος ερευνητή/ άνάλυση δεδομένων/εγκυρότητα κ αξιοπιστία /γενίκευση. Σχεδόν όλα τα βασικά δηλ. Αααχ πολύ άγχος μ αυτό το μάθημα!!!.. μου έπεσαν και μαζεμένα-- δίνω αύριο και 523 !!
Σε ευχαριστώ! Δεν άφησε και τπτ!!Συμπάσχω.. και εγώ το δίνω αύριο!!
Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζει κανείς να πει 2 λόγια για τη ψυχομετρία και τον καθηγητή Κωνσταντίνου Μ. ;Είναι εύκολο δύσκολο, πόσες εργασίες έχει, η εξέταση γίνεται με ανοικτά βιβλία και τέτοια.
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε σημειώσεις κ βιβλίο;