0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!! Πήρα το μάθημα της Ψυχομετρίας και μαλιστα το δινω αύριο! Δεν είναι απαιτητικό, έχει μια μικρή εργασία στην οποία μας ζητούσαν να κάνουμε κριτική σε ένα άρθρο. Κάθε εβδομάδα έχει κουιζ με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Οι εξετάσεις είναι με κλειστά βιβλία και το διαβάσμα είναι μόνο από τις διαφάνειες του μαθήματος και όχι από το σύγγραμμα! Αυριο θα έχω και μια πιο ολοκληρωμενη εικονα σχετικα με τα θέματα του οπότε μπορώ να σου στείλω και να σου πω!
Σε ευχαριστώ πολύ!Το βιβλίο χρειάζεται να το αγοράσεις;Στις εξετάσεις μπορείς να έχεις μαζί σου και τις σημειώσεις;Όταν δώσεις το μάθημα αν μπορείς ενημέρωσέ με για τα θέματα.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή επιτυχία να έχεις!
Καλησπέρα παιδιά.Γνωρίζει κανείς να πει 2 λόγια για τη ψυχομετρία και τον καθηγητή Κωνσταντίνου Μ. ;Είναι εύκολο δύσκολο, πόσες εργασίες έχει, η εξέταση γίνεται με ανοικτά βιβλία και τέτοια.
Θέματα 621: εμπόδια στη μάθηση και τη συμμετοχη, συνεργατική έρευνα δρασης , ίσες ευκαιρίες-διαφοροποίηση διδασκαλίας
mpidou, ευχαριστώ για την απάντηση. Μου φαίνεται πολλά θα παραλείψω από το διάβασμά μου. Πάντως σήμερα που έδινα το 504 μου φάνηκαν βατές οι ερωτήσεις. Για την ιστορία του πράγματος θα πω τα θέματα είχαν σχέση με το συγκριτικό επιχείρημα, την σχολική ηγεσία, το ρόλο του δασκάλου στο πολυπολιτισμικό σχολείο και τις λειτουργείες και τη σημασία της συγκριτικής εκπαίδευσης.