0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βαθμολογία θα δεις στο intranet...σχόλια μπορεί και να μην δεις, γιατί είναι "ακριβά" και δεν αφήνουν όλοι στο moole για τις εργασίες!!!!
Στο intranet πού μπορώ να δω τις βαθμολογίες μου?Το έψαξα και δεν το βρήκα.Φαίνονται ξεχωριστά οι βαθμοί από τις εργασίες και ξεχωριστά οι βαθμοί των εξετάσεων για το κάθε μάθημα?
Εγώ παιδιά δεν έχω πάρει βαθμολογία για τις εργασίες ούτε στα άλλα μαθήματα,510 και 523, και αναρωτιέμαι πότε θα βγούν γιατί αν αρχίσει το άλλο τετράμηνο και κλείσει το moodle στο προηγούμενο πού θα δούμε βαθμολογία και σχόλια?
an den peraseis ena mathima,kopeis i stin ergasia i sta grapta ti ginetai?
Να ρωτήσω, είχα δηλώσει το 621 με την Ηλιάδου και όταν ξαναμπήκα μου έβγαζε διδάσκοντα τον Αγγελίδη, ενώ δεν το είχα αλλάξει. Μπορούν να το κάνουν αυτό? D:
παιδιά εδώ και 2 μέρες δεν έχω προσβαση στο intranet..σαν να εχει πέσει το σύστημα...το αντιμετωπίζει κανείς άλλος; ξέρετε τί πρέπει να κάνω;
Για τις εγγραφές μετά τις 12 Μαρτίου ισχύουν τα νέα κριτήρια. Οπότε πρακτική στην Κύπρο.
Κι εγω ετσι εχω καταλαβει. Και λογικα για εγγραφες πριν τις 12 Μαρτιου καθολου πρακτικη. Αναγνωρισμενο το μαστερ χωρις καθολου πρακτικη ασκηση. Διορθωστε με αν καταλαβα λαθος.
Στο intranet το Ζ στο my grade report τι ειναι;;στο σεμιναριο 1 εχω c+ ενω στα αλλα Zοτι ειναι πειτε το με το μαλακο...