0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει πάρει κανείς βαθμό στην εργασία από το 621 με Ηλιάδου;;;;
Την είχα ρωτήσει στις ανακοινώσεις στο moodle και μου είχε πει ότι θα πάρουμε βαθμό για την εργασία με ανατροφοδότησημαζί με την τελική βαθμολογία στις εξετάσεις.Οπότε....καλό καλοκαίρι!!! [/quoteΚατάλαβα..σε κανένα μήνα δηλαδή Ευχαριστώ πολυυυυ
CharalambousI., PapaieronimouI., Panayides P, Είχε κανείς ποτέ αυτούς τους καθηγητές; Εντυπώσεις;
καλησπερα μπορει καποιος να μου πει αν τα 511 και 610 ειναι με ανοιχτες σημειωσεις ή οχι και ποια ειναι η γνωμη του ποιο απο τα δυο να διαλεξω?
Εμένα το 511 δε μου φάνηκε τραγικό. Έκανες μια βιβλιογραφική ανασκόπηση 3000 λέξεων (συμπεριλαμβανομένης της βιβλιογραφίας) σε θέμα που επέλεγες εσύ, έπαιρνες συνέντευξη από κάποιον και την απομαγνητοφωνούσες και τέλος έκανες μια σύγκριση των δύο σε άλλες 3000 λέξεις. Ο δε χρόνος που είχες διαθέσιμος και για τα 3 ήταν άπλετος - θέμα επέλεγες μέσα Φλεβάρη κι η παράδοση ήταν 23/5 για όλα. Οι εξετάσεις όντως με κλειστά βιβλία και σημειώσεις αλλά τίποτα το τραγικό. Αυτά που ζητούσαν καλύπτονταν και από τις σημειώσεις, πιστεύω εγώ και εμπεριείχαν σος (διαφορές ποσοτικής ποιοτικής πχ) ή ερωτήσεις που "χάριζαν" μονάδες (να επισημάνεις το τι έκανες λάθος στην έρευνά σου). Όντως ζητούσαν 2-3 σελίδες ανά ερώτημα (κάθε ερώτημα 2 υποερωτήματα) αλλά όσοι πήγαν διαβασμένοι άνετα κάλυπταν την έκταση αυτή. Το συγκεκριμένο μάθημα για μένα θέλει απλά προσεκτική ανάγνωση οδηγιών και να μην αφήσεις τις εργασίες για τελευταία στιγμή. Κατά τα άλλα, μου φάνηκε απίστευτα βαρετό, αλλά αυτά είναι γούστα.
οποτε το 511 ειναι απαιτητικο αρκετα με σωστη οργανωση ομως τα καταφερνεις και οι εξετασεις ειναι με κλειστα βιβλια.το 610 διαβασα απο προηγουμενους οτι ειναι με ανοιχτα βιβλια αν μπορει καποιος ας το επιβεβαιωσει και να μου δωσει καποιες πληροφοριες για το μαθημα και τις εξετασεις ευχαριστω....!???