0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μπορείται να μου προτείνεται κάποιον καθηγητή για το 521??Ευχαριστώ!
Γνωριζει κάποιος εάν η προαιρετική εργασία του Σεμιναρίου IΙΙ είναι όντως προαιρετική; Υπάρχει πιθανότητα να κοπούμε στο σεμινάριο εάν δεν την κάνουμε; γιατί έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του SPSS
Δουκανάρη πολύ καλή!
Καλημέρα παιδιά! ξέρει κάποιος να μου πει για το 510? είναι απαιτητικό? η εργασία μεγάλη? δύσκολη? οι εξετάσεις?
Υπάρχει περίπτωση η προαιρετική να μην είναι προαιρετική?
Είχα το 510 τώρα στο εαρινό.Κατά τη διάρκεια του τετραμήνου δεν είναι πολύ απαιτητικό.Έχει κάποιες δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία.Η εργασία είναι μεγάλη 5000 λέξεις και είναι έρευνα με ερωτηματολόγιο.Εμένα αρχικά μου φάνηκε βουνό γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο όμως ο καθηγητής (είχα τον κ.Μουσουλίδη) ήταν πάρα πολύ καλός,τα εξηγούσε όλα και βοηθούσε πολύ.Χρειάζεται να ασχοληθείς πολύ με την εργασία αλλά αν ακολουθήσεις τα βήματα την κάνεις τελικά σχετικά εύκολα.Θέλει όμως πολύ χρόνο να αφιερώσεις.Οι εξετάσεις ήταν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις 70 πολλαπλής επιλογής και μία ανάπτυξης πολύ μικρή και εύκολη.Οι πολλαπλής επιλογής δεν ήταν πολύ εύκολες,οι περισσότερες ήταν διφορούμενες κατά τη γνώμη μου.Ελπίζω να βοήθησα...
Συμφωνώ απόλυτα και θα ήθελα, επίσης, να προσθέσω ότι καλό είναι να ασχοληθείς όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα με το θέμα σου...Εμένα με δυσκόλεψε το γεγονός ότι είχα την ελευθερία να επιλέξω όποιο θέμα ήθελα και καθυστέρησα καθώς δε μπορούσα να διαλέξω! Μην αφήσεις τις μέρες να περνούν!θα χρειαστεί ίσως να αναπροσαρμόσεις τα ερευνητικά σου ερωτήματα καθώς θα προχωράς στη μελέτη της βιβλιογραφίας. Μην το φοβηθείς όμως...
Εμενα δεν μου ανοιξαν τα μαθηματα...εχω καταθεσει την προκαταβολη εδω κ 3-4 μερες (400ευρω)... Θέλει κ αλλα χρηματα;