0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Έχει κάνει κάποιος το quiz με τις ερωτήσεις αξιολόγησης (1η ενότητα) του Σεμιναρίου III;Είναι δύσκολες ή παρόμοιες με τις ερωτήσεις εξάσκησης;
καλησπερα παιδια!621 βγηκαν οι τελικοι βαθμοι;αν ναι πως τα πηγατε με εργασια και εξετασεις;Ηλιαδου εχει κανεις;
Στο 621 πως λειτουργούν οι ομάδες εργασίας; Το έχω πάρει σε αυτό το τετράμηνο με Αγγελίδη. Γράφει ο καθένας στο φόρουμ ένα κομμάτι και ο αρχηγός τα συνθέτει όλα μαζί κι τα στέλνει;
Στην εργασία μου έβαλε 15/30, στη συμμετοχή 100% και στις εξετάσεις 90%.
Καλησπέρα παιδιά! Όποιοι είχαν Αγγελίδη στο 621 πείτε μας πώς βαθμολόγησε στην εργασία και στις εξετάσεις.
Εγώ τον είχα.Στο βαθμό των εξετάσεων πιστεύω ότι έγραψα έβαλε γιατί ήταν πολλαπλής επιλογής και δεν είχε πολλά περιθώρια.Στο βαθμό της εργασίας όμως πιστεύω ότι ήταν αυστηρός γιατί ήταν πάρα πολύ χαλαρός,δεν είχε δώσει καμία κατεύθυνση πάρα μόνο γενικότητες και νομίζω πως έκοψε πολύ τελικά.Δεν βαθμολόγησε με την ίδια χαλαρότητα...Εσύ τι λες?
Είναι πολύ εύκολες. Παρόμοιες με της εξάσκησης
Ariadny, δεν ξερω του εστειλα email να μου στείλει ανατροφοδότηση κ για εργασία κ για εξετάσεις.
Ηλιάδου είχα. Στην εργασία μου έβαλε 25/30...αν και με τόσο εκτεταμένη βιβλιογραφική ανασκόπηση περίμενα περισσότερο.