0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ήμουνα στο 8 δεν θυμάμαι όμως σίγουρα. Στην εργασία βαθμολόγησε με επιείκεια αλλά στην τελική εξέταση περίμενα ότι τα έχω πάει καλύτερα Ας πει και κανένας άλλος την γνώμη του....
Δεν είμαι ευχαριστημένη....60%....και φανταστείτε ότι ένιωθα πολύ καλά διαβασμένη, δεν έχασα ποτέ ομαδική εργασία, μελέτησα σε βάθος και γενικά, επειδή μου άρεσε το μάθημα ασχολήθηκα πολύ. Φανταστείτε ότι ενώ ήταν με ανοιχτά βιβλία, εγώ δεν τα χρησιμοποίησα...Δεν το περίμενα, ακόμα και στην έρευνα έγραψα πολύ καλύτερα!....της έστειλα μέηλ ώστε να μου εξηγήσει τα λάθη μου....Δε μπορώ να πιστέψω ότι τα μισά από αυτά που έγραψα ήταν λάθος...ούτε μία φίλη μου έμεινε ευχαριστημένη....Λέτε να τα διόρθωσε ο Αγγελίδης;;;
Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων. Γνωρίζετε αν θα υπάρξει πρόβλημα με το Πανεπιστήμιο εάν δεν επιλέξω κανένα μάθημα σε κάποιο τετράμηνο (π.χ. στα θερινό όπου ούτως ή άλλως είναι περιορισμένες οι επιλογές μαθημάτων);Είχα επιλέξει το 621 (Παιδαγωγική της Συμπερίληψης) με Ηλιάδου, τελικά με έβαλαν σε ακροατήριο του Αγγελίδη (ουπς!) και σκέφτομαι να το αφήσω τελείως για να χαλαρώσω και λίγο τώρα το καλοκαίρι. Έστειλα μέιλ σε μια από τις ακαδημαϊκές συμβούλους, δεν έχει απαντήσει ακόμα και στις 20 λήγει η περίοδος προσθαφαίρεσης μαθημάτων, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.Oulaloum δεν νομιζω οτι υπάρχει θέμα καθώς κ εγώ τώρα το θερινό δεν θα επιλέξω κανένα μάθημα (δεν μπορώ άλλωστε κ με τον νεο νομο) κ θα πάω απευθειας Σεπτεμβριο. Εντούτοις αν μάθεις κάτι διαφορετικό, ενημέρωσε σε παρακαλω
Αυτό το 15/30 στην εργασία είναι σταθερό και ανεξάρτητο από τον φοιτητή; Πλάκα κάνω! Σε ευχαριστώ πολύ Ρ.Π.! Καλή συνέχεια!
Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων. Γνωρίζετε αν θα υπάρξει πρόβλημα με το Πανεπιστήμιο εάν δεν επιλέξω κανένα μάθημα σε κάποιο τετράμηνο (π.χ. στα θερινό όπου ούτως ή άλλως είναι περιορισμένες οι επιλογές μαθημάτων);Είχα επιλέξει το 621 (Παιδαγωγική της Συμπερίληψης) με Ηλιάδου, τελικά με έβαλαν σε ακροατήριο του Αγγελίδη (ουπς!) και σκέφτομαι να το αφήσω τελείως για να χαλαρώσω και λίγο τώρα το καλοκαίρι. Έστειλα μέιλ σε μια από τις ακαδημαϊκές συμβούλους, δεν έχει απαντήσει ακόμα και στις 20 λήγει η περίοδος προσθαφαίρεσης μαθημάτων, οπότε αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
πως βλέπω τι βαθμό πήρα στην εργασία και τι βαθμό στα γραπτά;
στο grade report δεν γράφει αναλυτικά τι βαθμό πήρα στην εργασία και τι βαθμό στα γραπτά..κάτι ποσοστά αναγράφονται..
Εγώ 67... Και εγώ ήμουν πολύ καλά διαβασμένη γιατί δεν ήξερα πως τα είχα πάει με την εργασία και ήμουν αγχωμένη οπότε διάβασα πολύ. Τέλος πάντων ευτυχώς που το περάσαμε!!!