0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά σήμερα που πήρα στο Πανεπιστήμιο λένε ότι θα στείλουν τα πτυχία στις 10 Ιουλίου. Αυτό ήταν οι αρχές Ιουλίου που έλεγαν σε όλους και δεν έλεγαν συγκεκριμένη ημερομηνία!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΟΛΛΥΡΗ- (ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ)Ο δικηγόρος θα γράψει την αίτηση-διαμαρτυρία αύριο το απόγευμα και θα την στειλει σε όσους συμμετέχουν στα mail τους, αφου καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό στην τράπεζα αύριο το πρωί. Η αίτηση-διαμαρτυρία θα κατατεθεί μεθαύριο σε όλους τους φορείς. Θα σας ενημερώσω για το αντίστοιχο ποσό, τον αριθμο λογαριασμού και να μου πείτε το τελικό οκ το βράδυ με mail όμως καθώς είμαστε πολλά άτομα. Αν θέλετε να τον ρωτήσετε τι θα γράφει περίπου μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο στο Τηλέφωνο: 210 3608504, 210 3643637Κινητό: 6944 715401Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο πιο μεγάλη δυναμική θα έχει το αίτημα-διαμαρτυρία ώστε να υπάρξει κάποια απόφαση ευνοικη για μας τους απόφοιτους του Μαίου που συμμετέχουμε. Κοινοποιήστε σε όσους γνωρίζετε που τελείωσαν τώρα το Μάιο!
Σοβαρά? Εγώ σήμερα δε μπόρεσα να πιάσω γραμμή. Panatha στο email που θα στείλεις σήμερα σε όσους θέλουν να συμμετέχουν στις ενέργειες με τον δικηγόρο, ρώτησε πάλι αν συμφωνούν με το εξώδικο και όχι με την αίτηση αφού το πρώτο έχει μεγαλύτερη ισχύ και κοστίζει το ίδιο με την απλή αίτηση
Καλησπέρα! Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα κατανόησης! Έστειλε απάντηση ο κ. Στασινός στο moodle πώς θα το διευθετήσει!
Καλησπέρα! έχετε ξεκινήσει την εργασία για το σεμινάριο 3;; έχω μια απορία σχετικά με τα ερωτήματα 2β και 3β. Πιο συγκεκριμένα στο 2β που πρέπει να ερμηνεύσουμε τα ποσοστά σχετικά με την κατάσταση εργασίας πατέρα κάνοντας σύγκριση μεταξύ των τριών χωρών, σε ποια ποσοστά πρέπει να αναφερθούμε ( εγώ είμαι ανάμεσα στο within χώρα και στο total); θα πρέπει να τα ερμηνευσουμε οριζόντια ή κάθετα; Την ίδια απορία έχω και για το 3β που ζητάει να συγκρίνουμε τα ποσοστά που αντιστοιχούν στη διαφορετική κατάσταση εργασίας της μητέρας μεταξύ αγοριών και κοριτσιών που πάλι ψάχνομαι ανάμεσα σα δύο παραπάνω ποσοστα..