0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ Lina92! Το ξέρω ότι είναι υποκειμενική αλλά θα χρειαζόμουν ένα παράδειγμα εργασίας πιστεύω. Κι εμένα οι δύο θεματικές βγήκαν από τα ερευνητικά ερωτήματα. Κι εσύ έχεις το σεμινάριο;
Γεια σας!!!Μπήκα να δηλώσω τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου την επόμενη της ανακοίνωσης και δεν υπάρχει κανένα μάθημα διαθέσιμο. Έχουν κλείσει όλα. Είμαι στα δύο τελευταία μαθήματα και επειδή έχω κάνει όλα τα υποχρεωτικά έχω λίγες επιλογές από τα μαθήματα επιλογής μόνο. Ήθελα να δηλώσω το 623 (Ψυχοπαθολογία του Παιδιού) και το 626 (Συναισθηματικά και Συμπεριφορικά Προβλήματα). Μπορώ να τα δηλώσω μαζί αν ανοίξουν ξερει κανείς να μου πει? Έχω πάει πολύ πίσω με τις αλλαγές και τους περιορισμούς. Υπολόγιζα να τελειώσω το αργότερο τώρα τον Αύγουστο (6 εξάμηνα) και τώρα έχω πάει κι άλλο ένα πίσω διότι το καλοκαίρι δεν μπορούσα να πάρω μαθήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μου ανοίξουν τα μαθήματα αυτά και κάποια αλλά από τα επιλογής. Δεν μπορεί τη μια μέρα να βγαίνει η ανακοίνωση και την άλλη να μην υπάρχει τμήμα. Πείτε μου τη γνώμη σας. Πάντως έχω αγχωθεί πολύ.Σας ευχαριστώ πολύ
Μην αγχώνεσαι! Κι εγώ ήθελα να επιλέξω ένα μάθημα το θερινό εξάμηνο και δεν υπήρχε. Έστειλα μειλ σε ένα ακαδημαικό σύμβουλο και μου πρότεινε να ξαναμπώ στο συστημα γιατι ανοίγουν κατα καιρούς τμήματα. Και όντως έτσι έγινε! Καλή επιτυχία. Και με το καλό να τελειώσεις!
Μαρία καλησπέρα!Δεν χρειάζεται να τα κάνεις 2 αρχεία. Κάνε τα 1.Άν τυχόν δεν μπορείς να τα ανεβάσεις σε 1 λόγω μεγέθους αρχείου, τότε χώρισέ τα σε 2 αρχεία word.
Καλημέρα!Για το σεμινάριο 2 εγώ έχω κάνει 2 αρχεία.Το ένα word που είναι ουσιαστικά όλη η εργασία και το άλλο pdf που περιλαμβάνει τις συνεντευξεις με τις σημειώσεις σκαναρισμένες. Τη ρώτησα αν μπορώ να στείλω σε pdf και μου είπε ναι.Πως γίνετε οι συνεντεύξεις να γίνουν σε word;
μια λύση είναι να κάνεις printscreen σε κάθε σελίδα του pdf και μετά την εικόνα να την κάνεις paste σε word!!!!!Πώς γίνετε το printscreen?
Παράθεση από: Sokratis στις Ιουλίου 21, 2016, 10:04:52 amμια λύση είναι να κάνεις printscreen σε κάθε σελίδα του pdf και μετά την εικόνα να την κάνεις paste σε word!!!!!Πώς γίνετε το printscreen?εξαρτάται το λειτουργικό που έχεις.... ρωτα το google how to printscreen in windows/mac
εξαρτάται το λειτουργικό που έχεις.... ρωτα το google how to printscreen in windows/mac
Καλησπερα!Θα ξεκινησω τοΠΜΣ "Σχολικη ψυχολογια" (καθαρα για μενα και οχι για πινακες κλπ) .Με ποσα μαθηματα προτεινετε να ξεκινησω ,μιας και θα εργαζομαι παραλληλα σε σχολειο, ενω ειμαι και μαμα ενός διχρονου ταραξια...;