0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
\Καλησπέρα !!! Σήμερα πήγα χωρίς να έχω ειδοποιηθεί στο ΔΟΑΤΑΠ (είμαι απόφοιτος του Μαιου) και μου έδωσαν την αναγνώριση !!! Στο δικηγόρο για μετάφραση και επικύρωση δίνω μόνο το diploma supplement??? Xρειαζεται κατι αλλο επικυρωση ή μετάφραση από δικηγόρο ή από καπου αλλου;;; Πρεπει να τα εχω ολα ετοιμα μήπως και προλάβω τη Δευτερα την προθεσμία.... Όσοι ειστε απόφοιτοι Μαιου και χωρις να εχετε ειδοποιηθει πηγαιντε ΔΟΑΤΑΠ.....Μάλλον ειναι ολα ετοιμα....και εγω δεν το περιμενα....
κ εγω θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το 621 τι απαιτησεις εχει?
Kαλησπέρα! Θα μπορούσες μήπως να μας πεις τον αριθμό πρωτοκόλλου που είχες πάρει από ΔΟΑΤΑΠ;;; Επίσης το πρόγραμμα σπουδών είναι αναρτημένο στο σάιτ του Πανεπιστημίου, θα χρειαστεί να τους το προσκομίσεις και αυτό!
Εμείς που δεν είμαστε από Αθήνα πότε θα προλάβουμε να πάρουμε την αναγνώριση; Μήπως υπάρχει κάποιος που να τον πήραν τηλέφωνο από τον ΔΟΑΤΑΠ, να μας πει τι του είπαν, μήπως είχαν σκοπό να τα στείλουν σήμερα ή αύριο μέσω ταχυμεταφορών;;
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω ανάμεσα σε 2 υποχρεωτικά 621 Παιδαγωγική της Συμπερίληψης και 504 Συγκριτική Παιδαγωγική, ποιο προτείνεται; Ευχαριστώ
Οι εκτός αθήνας έχουν τρεις επιλογέςα) να δώσουν εξουσιοδότηση σε συγγενή μέσω ΚΕΠ για να το παραλάβουν αντί γιαυτούς και να το στείλουνβ) να δώσουν εξουσιοδότηση σε κουριερ μέσω ΚΕΠ για να το παραλάβει αυτό και να τους το επιστρέψειγ) να το παραλάβουν οι ίδιοι ...το γιατί δεν ενημέρωσαν θα σας το πω εγώ από τι δική μου εμπειρία τον Μάρτιο... φανταστείτε δυο ανθρώπους και 2-3 καρότσια γεμάτα με φακέλους από τις αναγνωρίσεις από τον Δντη.... δεν προλαβαίνουν να τους ενημερώσουν όλους την ιδια μέρα... ειδικά αν πήραν σήμερα την υπογραφή....για το τι ζητά κάθε δευτεροβάθμία διαφέρει... άλλοι είναι οκ με απλά αντίγραφα: αναγνώρισης δοαταπ, πτυχίο, αναλυτική και οδηγός σπουδών (ναι οι 50-60 σελίδες) άλλες θέλουν και μετάφραση στην αναλυτική και στο diploma supplement... βέβαια το diploma supplement είναι περίληψη του οδηγού σπουδών
Που ειναι ο αναλυτικος οδηγος σπουδών ;;; Δεν βρισκω τις 50-60 σελιδες...όποιος το έχει μπορει να στειλει το συνδεσμο να καταλάβω που βρισκεται στη σελιδα του Πανεπιστημιου;;;
στο moodle
Το 621 έχει κάτι μικρές ομαδικές εργασίες και μια μεγάλη ατομική. Κατά την γνώμη μου μην το αφήσεις τελευταίο εξάμηνο γιατί είναι μάθημα στο οποίο έχω ακούσει ότι κόβουν. Εγώ είχα την Ηλιάδου που δεν μου άρεσε καθόλου σαν καθηγήτρια. Δεν μου άρεσε έτσι όπως εξηγούσε αλλά και στη βαθμολογία στο τέλος θεωρώ ότι ήταν αυστηρή.
Στο 510 μπορουμε να παραδωσουμε μονο τον πινακα σωστα;; και οχι το σχεδιο εργασιας...ετσι δεν ειπε ο Σωκρατους;;