0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα, εγώ το 592 το έχω με τον Ξενοφώντος, είναι αρκετά σαφέστερος από την Χαραλάμπους (είδα τη διάσκεψή της και πιο πολύ με μπέρδεψε παρά βοήθησε). Ομως δεν ξέρω πώς να την ανεβάσω τη τηλεδιασκεψη. Πέσ μου αν ξέρεις ή όποιος ξέρει ας πει, και θα το κάνω.
παιδιά, αυτό είναι. ανοίγει όμως? σε μένα κολλάει στο buffering..
Αλλη μια δοκιμη https://globaltraining.webex.com/globaltraining/lsr.php?RCID=5775d3f598d1dfbdd7985af0005e45ca
Να ρωτήσω σχετικά με την εργασία του Σεμιναρίου 2. Έχετε βάλει σε καμιά θεματική το κομμάτι που περιγράφουν το σχολείο; Εγώ δεν έβαλα αρκετά κομμάτια από τις συνεντεύξεις. Δηλαδή εκεί που περιγράφουν το σχολείο τίποτα... Εκπέμπω SOS
Καλησπέρα σας κι από 'μένα. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στην επιλογή μαθημάτων επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά. Ποια 3 μαθήματα επιλογής θα μου προτείνατε ως πιο ενδιαφέροντα και ΚΥΡΙΩΣ λιγότερο απαιτητικά ώστε να τα επιλέξω και τα 3 μαζί στο ίδιο τετράμηνο; Σκεφτόμουν 526 (Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες), 529 (ΝΥ-Αυτισμός) και 624 (Δυσλεξία), όμως σε όλα είναι υπεύθυνος καθηγητής ο Στασινός και αυτό με προβληματίζει αρκετά. Είχα το 521 (Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών) στο εαρινό και, αν και μου άρεσε σαν μάθημα, με κούρασε πολύ και μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο με τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες και τις 2 εργασίες. Πόσο μάλλον 3 μαθήματα σαν αυτό στο ίδιο τετράμηνο...κόλαση!Καμιά καλή πρόταση από τους παλιούς;