0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Μεταπτυχιακό και να στείλω αίτηση. Τα μαθήματα έχουν ανοίξει από τώρα αν με δεχτούν ή ανοίγουν αργότερα μετά το πέρας των δηλώσεων. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα το ξεκινήσει από το χειμερινό εξάμηνο.
Τωρα μπηκα και δεν προσφερεται.
Καλησπέρα! Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. . Κ μάλλον θα κάνω αίτηση. . Καλή μας επιτυχία. .
Γνωρίζει κανείς αν οι συστατικές επιστολές είναι απαραίτητες?
Τα μαθήματα μπορείς να τα δηλώσεις από τώρα, αλλά θα αρχίσουν να διδάσκονται από μέσα Σεπτεμβρίου περίπου. Οι συστατικές επιστολές νομίζω πως δεν είναι απαραίτητες, αλλά πρέπει να δώσεις στο Πανεπιστήμιο δύο ονόματα (καθηγητών σου από το Πανεπιστήμιο ή διευθυντών σου σε σχολείο), με τα τηλέφωνα και τα email τους που αν χρειαστεί, θα μπορούν να μιλήσουν για σένα.
Παιδιά καλησπέρα και από μένα! Επειδή ενδιαφέρομαι πολύ για το συγκεκριμενο μεταπτυχιακό θα ήταν εύκολο για κάποιον να μας εξηγήσει πως γίνεται ή αίτηση και πώς αποστελλουμε τα υπόλοιπα χαρτιά?δηλαδή την αίτηση ηλεκτρονικά και τα χαρτιά τα στέλνουμε στη διεύθυνση που έχει στο site του πανεπιστημίου; Επίσης πρέπει να επικοινωνήσουμε με κάποιο από τα τηλέφωνα?συγνώμη για τις απορίες αλλά έχω μπερδευτεί με τη διαδικασία.ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει.
Kαλησπέρα. Δικαιολογητικά:Συμπληρωμένη Αίτηση (δεν απαιτείται στην On Line Αίτηση)Αντίγραφο ΠτυχίουΑναλυτική