0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στα 6,840
Σοβαρά ξεσοβαρά , όσοι τα σκάνε στους Κυπριους και στους Ιταλούς , μπαίνουν στους πίνακες και μάλιστα στη αθμια καβαλάνε και τους άλλους που έφτυσαν αίμα στον ΑΣΕΠ και τόσα χρόνια τρέχουν στα βουνά και στα νησιά. Και ούτε τη ταλαιπωρια του ΕΚΠΑ κλπ τραβάνε..Κουριερ το χαρτί και όλοι ευχαρισμενοι!! Τα πελατάκια (οι αναπληρωτές που δεν χάνουν καν προυπηρεσία) Οι πωλητές (κυπριοι, ιταλοί βούλγαροι) που κάνουν χρυσές δουλειές με Μαστερ μόνο για ΈλληνεςΕ, τώρα αν τη πληρώσει και κάνα παιδάκι με αυτισμό....χου κέαρσ??!Για τα δίδακτρα θα συμφωνήσω, αλλά για τον κόπο που καταβάλλεται από τον καθένα ξεχωριστά για να βγάλει το παρόν μεταπτυχιακό (Κύπρου) και από την υπευθυνότητα που κατέχει ο καθένας να συνεχίσει την κατάρτισή του για τις ειδικές επιστήμες προκειμένου να "μην τη πληρώσει κάνα παιδάκι με αυτισμό" δεν υποβαθμίζει την ποιότητα των μεταπτυχιακών και συνακόλουθα την ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης των αποφοίτων από τα εν λόγω μεταπτυχιακά! Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία σαν εκπαιδευτικός, η ποιότητα της δουλειάς σου δεν διαμορφώνεται από το Πανεπιστήμιο που έλαβες το πτυχίο σου αλλά από την καθημερινή σου εμπειρία και προσπάθεια....Οπότε με κάθε σεβασμό εγω Ι care.
Σοβαρά ξεσοβαρά , όσοι τα σκάνε στους Κυπριους και στους Ιταλούς , μπαίνουν στους πίνακες και μάλιστα στη αθμια καβαλάνε και τους άλλους που έφτυσαν αίμα στον ΑΣΕΠ και τόσα χρόνια τρέχουν στα βουνά και στα νησιά. Και ούτε τη ταλαιπωρια του ΕΚΠΑ κλπ τραβάνε..Κουριερ το χαρτί και όλοι ευχαρισμενοι!! Τα πελατάκια (οι αναπληρωτές που δεν χάνουν καν προυπηρεσία) Οι πωλητές (κυπριοι, ιταλοί βούλγαροι) που κάνουν χρυσές δουλειές με Μαστερ μόνο για ΈλληνεςΕ, τώρα αν τη πληρώσει και κάνα παιδάκι με αυτισμό....χου κέαρσ??!
Τι πωλουνται ελπιδες ρε φιλε μας δουλευεις.αλλος με αυτο το μεταπτυχιακο ειναι 3 χρονια αναπληρωτης ενω αν δεν το ειχε το μεταπτυχιακο θα ηταν του αγιου ανημερα αναπληρωτης.ασε που πλεον μετραει προυπηρεσια και στην γενικη.απο εδω και περα οσοι μπουν θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.αλλα γενικα οσοι το πηραν το μεταπτυχιακο ειναι αναπληρωτης οχι σε ολες τις ειδικοτητες βεβαια.
Μεχρι και περσι στον κλαδο μου εμπαιναν ολοι.αρα φουσκα δεν ηταν.μπορει να γινει σε 4 χρονια.αλλα εμεις μιλαμε για το παρον.μαλλον αλλος ειναι ο λογος που γραφεις.να αποτρεψεις ατομα.μιζερε