0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιοι χαίρονται με το να μειώνουν τον κόπο άλλων. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό έχει πολύ δουλειά. Για να περάσεις τα μαθήματα πρέπει να αφιερώσεις πολλές ώρες στο διάβασμα κάθε ημέρα. Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει σοβαρά και λιγότερο σοβαρά μεταπτυχιακά. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, είτε είναι σπουδές είτε είναι δουλειά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Καλή συνέχεια σε όλους!
Γενικό είναι το θέμα κατά τη γνώμη μου. Ο πήχης των μεταπτυχιακών έχει πέσει πάρα πολύ.Όλα τα μεταπτυχιακά πλέον πρακτικά είναι part-time. Γνωρίζω άτομα (περισσότερα από 1) που έχουν κάνει μέχρι και 3 μεταπτυχιακά ταυτόχρονα, ενώ επίσης δούλευαν. Άλλος με μεταπτυχιακό πληροφορικής, όταν χρειάστηκε να διδάξει μόνος του Excel το έπαιξε άρρωστος!!!Υπάρχουν αρκετά μεταπτυχιακά που βάζουν κάθε χρόνο τις ίδιες ή σχεδόν ίδιες εργασίες και τα ίδια (ή σχεδόν ίδια) θέματα εξετάσεων. Αρκετοί τα σκάνε στα φροντιστήρια και αγοράζουν τις εργασίες ή και τα λυμένα θέματα εξετάσεων προηγούμενων ετών. Εντάξει, μην πάμε και στη φωτογράφηση και αποστολή με το smart-phone των θεμάτων, που επίσης παίζει...Υπάρχει μπόλικο χρήμα που κινείται στην εκπαίδευση και πάρα πολλές αρπαχτές. Πρώτοι διδάξαντες οι Άγγλοι με πτυχίο στα 3 χρόνια και μεταπτυχιακό full time σε 12 μήνες και part-time στα 2 χρόνια. Και μπήκαν δυναμικά
Καλησπέρα σας. Σήμερα έλαβα απάντηση ότι έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Μόλις βάλω την πρώτη δόση σε πόσες μέρες θα μου στείλουν κωδικούς να δηλώσω μαθήματα;2)Σε περίπτωση που βάλω όλο το ποσό έχω την δυνατότητα να επιλέξω μαθήματα και για τα υπόλοιπα εξάμηνα;
αν και παει καιρός1)πληρώνεις όπως ακριβώς θέλουν, στέλνεις και αποδεικτικό για καλό για κακό, και σε 1-2 ημέρες έχεις κωδικούς για μαθήματα2) δεν νομίζω ότι παίζει, γιατί δεν ξέρουν και αυτοί από τώρα... να θυμάσαι ότι ισχύει το first come - first served - μην αφήνεις για μετά τις δηλώσεις των μαθημάτων... κάνε από τώρα το πλάνο σου, δες για καθηγητές που λέγεται ότι είναι καλοί και 00:01 ξεκίνα να δηλώνεις μαθήματα... Καλή δύναμηEυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!! Το αποδεικτικό το στέλνεις στο Πανεπιστήμιο;
Και ποιός μας εγγυάται ότι δεν θα αλλάξουν οι προυποθέσεις αναγνώρισης ισοτιμίας από τον Δοαταπ σε 2-3 χρόνια αυτών των μεταπτυχιακών εξ'αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πάνε χαμένα τα λεφτά που έχει δώσει κάποιος για αυτό???