0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,σκέφτομαι να γραφτώ και εγώ στο μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.Επειδή είμαι παντελώς άσχετη μήπως ξέρετε να μου πείτε πόσο κοστίζει και μέχρι πότε δέχονται αιτήσεις?Σας ευχαριστώ
είσαι μόνιμη ή όχι???
είναι σεβαστό ο κάθε ένας να θέλει ένα μεταπτυχιακό... αλλά δεν ρωτά και τον Φύλη?
ειλικρινά πως λέγεται το "γουρούνι" που ιούλιο βγάζει τις λιστες για ειδική αγωγή και τον αύγουστο τις καταργεί??θυμάμαι πριν ένα χρόνο εδώ στο φόρουμ έγινε χαμός για την αναγνώριση του μεταπτυχιακού... πριν 3 μήνες πάλι χαμός για προλάβου οι απόφοιτοι του Μαϊου να προλάβουν την αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ... και αφού πρόλαβαν..... ο Φίλης τους σηκωσε το μεσαίο δάχτυλο
ε καλα δεν ειναι αναγκασμενος κανεις υπουργος να σε διορισει επειδη καναμε ενα μεταπτυχιακο ειδικης....
ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ.. ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ.. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΛΙΣ Ε