0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε αυτο το moodle πως μπαινεις?μολις πληρωσεις την προκαταβολη σου στελνουν username και password?
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και αυτή είναι πολύ περίεργη στη βαθμολόγηση αυτής της εργασίας με την κωδικοποίηση. Μακάρι όμως εσύ να έχεις καλά αποτελέσματα!!!
Είναι περίεργη ε; Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους πάντως ήταν καθηγήτρια- φάντασμα για μένα. Θεωρώ απαράδεκτο να μην κρίνει με επιείκεια-υπερβολική- τις εργασίες μας όταν ήταν άφαντη...Δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις από τους φοιτητές και εσύ να μην έχεις καμία υποχρέωση προς τους φοιτητές...
Και εγώ ακόμα περιμένω τη βαθμολογία του Σεμιανρίου II με τη συγκεκριμένη καθηγήτρια... Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες!! Μακάρι να μην βαθμολογήσει αυστηρά...
Ωχ και έχω Αγγελίδη σε αυτό το εξάμηνο....Έχω το σεμινάριο 2 με την Χαραλάμπους αλλά βαθμολογία δεν έχω πάρει ακόμα. Υπάρχει κανένας από εδώ στην ίδια κατάσταση; Να ξέρω να ανησυχώ ή να θυμώσω με την καθυστέρηση; Αύριο τελειώνει το θερινό εξάμηνο.
Και εγω περιμενω σεμιναριο 2 με Χαραλαμπους...και 529 τον Στσινο που δεν εχει διορθωσει καμια απο τις 2 εργασιες...