0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Θέλω να επιλέξω ένα μάθημα έρευνας που αφορά την ποσοτική έρευνα ώστε να με βοηθήσει αργότερα στην μεταπτυχιακή εργασία που θέλω να κάνω. Όμως ακούω συνέχεια ότι έχουν πολλά μαθηματικά και διστάζω. Εσείς τι προτείνετε? 510 ή 512?
Καλησπέρα! Έχει πάρει κανείς βαθμό στο 529 με Στασινό; Ούτε την πρώτη εργασία δεν έχει βαθμολογήσει ακόμη...
Στο μάθημα 512 πρέπει να έχεις καλές γνώσεις μαθηματικών ή και κάποιος από θεωρητικές κατευθύνσεις μπορεί να τα καταφέρει?
To 525 κανείς δεν το έχει πάρει σε προηγούμενο εξάμηνο; Επίσης, έστειλε σε κανέναν ανατροφοδότηση για το σεμινάριο 2 η Χαραλάμπους; Δεν έχει βγάλει βαθμούς ενώ είπε ότι διόρθωσε τις εργασίες και ενώ είπε να της στείλει μειλ όποιος θέλει ανατροφοδότηση για την εργασία, δεν απαντά πίσω!
To 525 κανείς δεν το έχει πάρει σε προηγούμενο εξάμηνο; Επίσης, έστειλε σε κανέναν ανατροφοδότηση για το σεμινάριο 2 η Χαραλάμπους; Δεν έχει βγάλει βαθμούς ενώ είπε ότι διόρθωσε τις εργασίες και ενώ είπε να της στείλει μειλ όποιος θέλει ανατροφοδότηση για την εργασία, δεν απαντά πίσω![/quote. Και εγω της ζήτησα ανατροφοδότηση αλλα δεν μου απάντησε ποτε .....
Στο 510, η μεγάλη εργασία του είναι κατά κάποιο τρόπο μία "μικρογραφία" της μεταπτυχιακής εργασίας....Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει. Αν η μεταπτυχιακή σου εργασία θα έχει και ποσοτική έρευνα τότε και το 512 θα σε βοηθήσει γιατί θα μάθεις το λογισμικό spss που χρειάζεται για τους διάφορους στατιστικούς πίνακες. Για το 610 δεν γνωρίζω αν και κατά πόσον σε καλύπτει στα παραπάνω. ϊσως κάποιος που το έχει περάσει να μπορεί να σε βοηθήσει.
Παλι καλα που τις διορθωσε να λες! Υποθετω θα ανεβουν στο ιντρανετ οι βαθμοι. Εγω περιμενω να δω βαθμο για να ζητησω ανατροφοδοτηση. Στα μειλ παντως απαντα οποτε της καπνισει.