0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τη Δευτέρα ξεκινούν τα μαθήματα.. αλλά στο my course schedule δεν μου βγάζει τίποτα. Έπρεπε να είχα κάποια ενημέρωση; Δηλαδή τη Δευτέρα θα κάνω τι;;; :/
Τα μαθηματα εχουν ξεκινησει εδω και 2 βδομαδες. Στο ιντρανετ αριστερα εχει ενα λινκ που λεει moodle. Πατα εκει και συνδεσου με τα στοιχεια σου.
Καλημέρα για τους καινούριους δεν έχουν αρχίσει...αρχίζουν από Δευτέρα...δυστυχώς στο ίντρανετ δεν έχουν εμφανιστεί τα μαθήματα...μάλλον από Δευτέρα...
Για όλους αρχίζουν την ίδια ημέρα. ¨οσοι μπήκατε καθυστερημένα, θα πρέπει να καλύψετε την ύλη των εβδομάδων που χάσατε. Τουλάχιστον, έτσι έγινε πέρσυ που είχα μπε ε΄γω αργά....Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Καλημέρα για τους καινούριους δεν έχουν αρχίσει...αρχίζουν από Δευτέρα...δυστυχώς στο ίντρανετ δεν έχουν εμφανιστεί τα μαθήματα...μάλλον από Δευτέρα... πηρες καποιο τηλ στην τεχνικη υποστηριξη; ειχα το ιδιο θεμα κ μου ειπαν δεν ειχε γινει συγχρονισμος του παλιου με το νεο κωδικο κ τωρα μου εμφανιζονται κανονικα
Παράθεση από: taekmaria στις Οκτωβρίου 08, 2016, 11:22:11 am Καλημέρα για τους καινούριους δεν έχουν αρχίσει...αρχίζουν από Δευτέρα...δυστυχώς στο ίντρανετ δεν έχουν εμφανιστεί τα μαθήματα...μάλλον από Δευτέρα... πηρες καποιο τηλ στην τεχνικη υποστηριξη; ειχα το ιδιο θεμα κ μου ειπαν δεν ειχε γινει συγχρονισμος του παλιου με το νεο κωδικο κ τωρα μου εμφανιζονται κανονικαΓεια σας! Σε μένα εμφανίζονται στο intranet, αλλά όχι στο moodle κι έτσι δεν μπορώ να δω το πρόγραμμα των μαθημάτων. Γνωρίζετε αν υπάρχει άλλος τρόπος;
Που πρέπει να εμφανίζονται τα μαθήματα?Κι εγώ καινούργια!!!