0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 510 ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑ
Σε ευχαριστώ πάαρα πολύ Το βιβλίο είναι αρκετά μεγάλο και με άγχωσε. Σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω πολύ γιατί θα μου χρειαστεί στην εργασία που πρέπει να κάνουμε και δεν έχω ιδέα... αλλά άλλο αυτό κι άλλο η αποστήθιση (ειδικά όταν δουεύουμε κι ο χρόνος είναι λίγος) [Για το μνμ πάτησα "παράθεση", ελπίζω να βγήκε σωστά]
Την εργασια του 510 πότε περίπου θα την ξεκινησουμε; Θα περιμενουμε την πρωτη τηλεδιασκεψη και υστερα ;
Γνωρίζει κάποιος σε ποια από τα εξής μαθήματα είναι απαραίτητα τα βιβλία;504 Συγκριτική Παιδαγωγική512 Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική Στατιστική523 Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση
Καλημέρα. Νομίζω ότι την εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να επιλέξουμε θέμα για αρχή (το γράφει στο διάγραμμα μαθημάτων)
Για το 504 γνωρίζω μόνο. Σ' εμένα το βιβλίο δεν μου χρειάστηκε τελικά παρόλο που το είχα αγοράσει. Ούτε στις εξετάσεις μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο. Πιστεύω ότι το προσωπικό "ψάξιμο" μέσα και από τις εργασίες μαζί με ένα καλό διάβασμα των σημειώσεων αρκούν!!! (Απλά έβαζα κάποια κομμάτια στις εργασίες, έτσι για να μην πάει χαμένη και η αγορά του βιβλίου!)
Σε ποιο ακροατηριο εισαι ;Εμενα δεν μου εμφανιζει ακομα διαγραμμα στο συγκεκριμενο μάθημα...Μηπως μπορεις να μου το στείλεις;
Καλησπέρα! Αρχικά θέλω να ρωτήσω για τις δραστηριότητες του Μάγου στο 504, οι αναρτήσεις στις απαντήσεις δραστηριοτήτων στο forum έχουν μια μορφή περίληψης θα λέγαμε; Δεν χρειάζεται κάποια παραπομπή σε βιβλιογραφία κτλ σωστά; Το έχω καταλάβει καλά; Δεύτερον, είναι αναγκαίο το βιβλίο του Στασινού Ειδική Εκπαίδευση 2020 plus για τη μελέτη του 4μηνου ή αρκούν οι σημειώσεις;