0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανοίγω την σελίδα για το κουίζ 1 και θέλει κωδικό, ποιός είναι; μας έχει δoθεί κάπου;; {για το 512}
Γνωρίζει κάποιος σε ποια από τα εξής μαθήματα είναι απαραίτητα τα βιβλία;504 Συγκριτική Παιδαγωγική512 Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική Στατιστική523 Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση
512 και 523 είχα αγοράσει και τα 2 βιβλία και τελικά δεν χρειαζόταν.στο 512 ίσως να το διάβασα λίγο για να δω κάποια επιπλέον παραδείγματα αλλά οι σημειώσεις της πλατφόρμας και οι σημειώσεις από τις τηλεδιασκέψεις ήταν αρκετές και για την εργασία αλλά και τις εξετάσεις.
καλημέρα είμαι καινούργια φοιτήτρια και πρέπει να δηλώσω μαθήματα και λίγο δυσκολεύομαι.Το 510,504,523 είναι καλά να τα δηλώσω σαν πρώτο τετράμηνο? η' προτείνετε να δηλώσω και κάποιο επιλογής? Δε θέλω να είναι πολύ δύσκολα γιατί δουλεύω συγχρόνως και δε θα έχω πολύ χρόνο.
Καλή αρχή Vicky! Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με 2 μαθήματα αφού δεν έχεις πολύ χρόνο για διάβασμα. Δήλωσε το 510 (απαιτητικό αλλά χρήσιμο, γιατί μαθαίνεις να κάνεις έρευνα) και το 504 (έχει μια μεγάλη εργασία, δείχνει λίγο απαιτητικό αλλά με το να είσαι συνεπής στις εβδομαδιαίες εργασίες, θα είσαι και έτοιμη για τις εξετάσεις). Τώρα, αν νομίζεις πως έχεις περιθώριο και για 3ο μάθημα, δήλωσε και το 523. Παραπάνω από 3 μαθήματα δεν μπορείς να δηλώσεις, εκτός και είσαι στο μεταπτυχιακό εφαρμοσμένης ειδικής που έχει και σεμινάρια (από ότι έχω ακούσει). Σε εκείνη την περίπτωση το μέγιστο που μπορείς να δηλώσεις είναι 3 μαθήματα και 1 σεμινάριο.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..Επίσης προτείνετε το 510 ή το 511?
Εγώ σου προτείνω 510. Πολύ ενδιαφέρον μάθημα και με καλογραμμένο βιβλίο.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ τελικά δήλωσα το 510..Επίσης χρειάζεται να αγοράσω κάποιο βιβλίο για αυτό το μάθημα?
καλησπέρα.! είμαι και εγώ καινούρια φοιτήτρια και θέλω να ρωτήσω τι διαφορά έχει το εφαρμοσμένης ειδικής εκτός από τα σεμινάρια ; και είναι καλύτερο να πάρω 2 μαθήματα και ένα σεμινάριο ή 3 μαθήματα μόνο; Ευχαριστώ