0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει η είχε κανεις στο παρελθον το 504 με Μαγο; Τι θεμα εργασιας θα προτεινατε; Σκεφτομαι για συγκριση επιδοσης μεταναστων μαθητων και γηγενων.
Πηρε κανεις αυτο το mail;;;;; τι ειναι παλι αυτο!Αγαπητοί φοιτητές, Έχουμε προσέξει ότι η γενική βαθμολογία (CPA) είναι χαμηλότερη από 2.0/4.0 και ενδεχομένως αυτό να είναι εμπόδιο στην αποφοίτηση σας. Εάν δεν έχετε ήδη συζητήσει μεθόδους βελτίωσης της γενικής σας βαθμολογίας με κάποιαν ακαδημαϊκή σύμβουλο και χρειάζεστε σχετική καθοδήγηση, παρακαλούμε όπως αποταθείτε στις ακαδημαϊκές συμβούλους κ. Μιχαηλίδου Άντρη Michaelidou.an@unic.ac.cy ή +357 22842008 και κ. Κοκκίνου Αντωνία Kokkinou.a@unic.ac.cy ή +357 2284201
Δεν πλήρωσα την δόση κ δεν μπορω να δω την βαθμολογια. Το εστειλα αραγε σε ολους ή μονο σε εκεινους που εχουν κακο γενικο;;;
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια στο μάθημα στο 523: Ψυχομετρία και Ψυχομετρική αξιολόγηση. Συγκεκριμένα δε ξέρω πως να αρχίσω την εργασία, εννοώντας ότι δε ξέρω πως να ψάξω να βρω κάποιο ψυχομετρικό τεστ. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μία κατατόπιση. Ευχαριστωι
Σε ευχαριστω πολυ Λινα μου! Το θεμα ειναι πως δε ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω. Πρεπει να ψαξω απο το UniCat της βιβλιοθηκης; Απο τα Databases & articles, E-Journals, E-Books? Στο Databases & articles σε ποια απο ολες τις κατηγοριες ψαχνω;Σκεφτομαι να κανω για το Τεστ Ρόρσαχ.
Καλησπέρα,υπάρχει κάποιος που στο τέλος έχει πάρει πτυχιακή εργασία και απέφυγε τα δύο μαθήματα επιλογής. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος θα ον παρακαλούσα να μου έλεγε την άποψη του. Ευχαριστώ