0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Έχω μία απορία για το πως μπορώ να δηλώσω τα μαθήματα μου σε βάθος των τετραμήνων, έτσι ώστε να καταφέρω μαζί με την πρακτική να τελειώσω στην ώρα μου! Είμαι στο Εφαρμοσμένης Ειδικής, δηλαδή έχω και τα 3 σεμινάρια επιπλέον. Ξέρω πως το ανώτερο των μαθημάτων είναι 3 ανά τετράμηνο,όμως πως θα δηλώσω τα σεμινάρια μου;;
Καλησπέρα! Στο δικό μου, παλαιότερο πρόγραμμα, έχουμε δικαίωμα να δηλώνουμε το μέγιστο 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο σε κάθε τετράμηνο. Για το δικό σου πρόγραμμα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τί ισχύει. Πρέπει να επικοινωνήσεις με μια ακαδημαϊκή σύμβουλο για να σου λύσει τις απορίες σου.
Θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή, δεν ήταν της παρούσης απλά το σκεφτόμουν. Τα σεμινάρια είναι αρκετά απαιτητικά ή δυσκολεύουν πολύ περισσότερο τα πράγματα αν ήδη έχεις και τα 3 μαθήματα;
Τα σεμινάρια έχουν μικρότερη ύλη από τα μαθήματα, λίγες εργασίες και δεν απαιτούνται εξετάσεις για να τα περάσεις. Χρειάζονται όμως τον χρόνο τους. Άν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείς να πάρεις 3 μαθήματα + 1 σεμινάριο σε ένα τετράμηνο. Προσωπικά θεωρώ πως τα 3 μαθήματα και μόνα τους έχουν αρκετή δουλειά. Φαντάσου να προσθέσεις και ένα ακόμα μικρότερο <<μάθημα>> σε αυτά. Είναι όμως καθαρά δικό σου θέμα. Δες στο πρώτο σου εξάμηνο πόσο χρόνο χρειάζεσαι για διάβασμα και τί αποτελέσματα έχεις σε εργασίες και εξετάσεις και αποφασίζεις. Καλή αρχή και καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!
Και οι δύο ομάδες είναι κλειστές. Σε ποια να γίνουμε μέλη και να στείλουμε μήνυμα;
Εαν δεν επιλέξουμε καθόλου μαθήματα απο το Section B Θεωρητικές
Ποιο θεωρείτε πιο βατο μάθημα την δυσλεξία ή το 623? Ξέρω ότι στη δυσλεξία είναι με ανοιχτά βιβλία. Στο 623? Επίσης το 504 είναι με κλειστά ή ανοιχτά βιβλία;