0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Το 610 τι εργασίες έχει? Πόσες σελίδες περίπου? Έχει βιβλιογραφική ανασκόπηση?
Παιδιά καλησπέρα σας!! Όσοι από εσάς είστε και στην ομάδα του facebook, έχουμε αναλάβει μία πρωτοβουλία να στείλουμε μία επιστολή στο Πανεπιστήμιο ώστε όσοι τελειώνουμε τον Μάιο να διορθωθούν τα γραπτά των τελειόφοιτων πρώτα ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στους πίνακες ειδικής το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και πολλοί συνάδελφοι εξαιτίας της καθυστέρησης του Παν/μιου δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στους πίνακες. Δεν είναι κάτι επίσημο, εάν όμως μαζευτούμε αρκετά παιδιά κάτι μπορεί να γίνει, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε το ον/μο σας, αριθμό φοιτητικής ταυτότητας και μειλ σε ένα συγκεκριμένο παιδι, το οποίο θα βρείτε στις ομάδες του φεισμπουκ, έχει αναρτήσει σχετικό ποστ. Έχουμε μαζευτεί 100 άτομα περίπου. Είναι μία ομαδική προσπάθεια, και ίσως καταφέρουμε κάτι!
Παιδιά καλημέρα! Ποια είναι η γνώμη σας για 526-Διδασκαλία παιδιών με ειδικές ανάγκες και 552-Εφαρμογές της τεχνολογίας στην ειδική εκπαίδευση? Ποιο από τα δύο μου προτείνετε να επιλέξω ως περισσότερο βατό?
Αν θέλεις πες μας σε ποιο παιδί να στείλουμε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ αλλά δεν το βρίσκω. Ή σε πμ. Ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους!Έχει πάρει κανείς στο παρελθόν το 526?Θα ήθελα να μάθω αν είναι αυτό που υπόσχεται. Προσφέρει κάτι παραπάνω όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι της διδασκαλίας;Το έχω τώρα με Αγαλιώτη.Προσωπικά δεν θεωρώ οτι μου έχει προσφέρει κάτι σαν μάθημα.Το βιβλίο είναι πολύ κουραστικό όταν το διαβάζεις και μονότονο.Δεν μου προσέλκυσε καθόλου το ενδιαφέρον.Οι τηλεδιασκέψεις γίνονται και οι τρεις μαζεμένες τώρα και στην πρώτη που παρακολούθησα ως τώρα δεν μας είπε τίποτα σχετικό με την ύλη.Κατά τα άλλα στη διάρκεια του 4μήνου είναι χαλαρό.Διαβάζεις κάθε εβδομάδα την ύλη και απαντάς σε 2-3 δραστηριότητες οι απαντήσεις των οποίων δίνονται επ ακριβώς στο βιβλίο.Την εργασία τώρα αρχισα να τη βλέπω, φαίνεται τεράστια γύρω στις 50 σελίδες αλλα δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη εικόνα.