0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει αναρτήσει εργασία μετά την αποδοχή του νέου λογισμοικού? Παρατηρήσατε κάτι διαφορετικό? Εγώ δεν είδα καμιά αλλαγή.
Καλησπέρα σε όλους,μπορεί να μας πει κάποιος τη γνώμη του για τα μαθήματα 526 και 623 και ποιο είναι προτιμότερο; Από ό,τι έχω διαβάσει στο φόρουμ, οι περισσότεροι λένε ότι το 526 είναι εύκολο αλλά βαρετό και φαίνεται ότι η εργασία του μπερδεύει αρκετούς. Για το 623 λένε ότι έχει τεράστια ύλη αλλά ότι είναι από τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα της σχολής. Ισχύουν τα παραπάνω; Πώς θα τα χαρακτηρίζατε από άποψη απαιτήσεων και δυσκολίας μέσα στο τετράμηνο; Οποιαδήποτε πληροφορία για τη δυσκολία της εργασίας και των εξετάσεων θα ήταν πολύ χρήσιμη... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Εχουν βγει σε κανενα οι βαθμολογιες στις εργασιες στο 623 ή στο 624 με Λυπουρλη? γιατι αργουν τοσο πολυ??[κΚαι εγω έχω το 624 με Λυπουρλή και δεν έχω λάβει ακόμα βαθμολογία!οπότε αναμένουμε!!
Παράθεση από: Macam στις Δεκεμβρίου 16, 2016, 01:26:44 pmΕχουν βγει σε κανενα οι βαθμολογιες στις εργασιες στο 623 ή στο 624 με Λυπουρλη? γιατι αργουν τοσο πολυ??[κΚαι εγω έχω το 624 με Λυπουρλή και δεν έχω λάβει ακόμα βαθμολογία!οπότε αναμένουμε!!Γενικά αργεί πολύ η Λυπουρλή οπότε υπομονή!!!
SOS!!!καλησπέρα!!μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την εργασία του 523 Ψυχομετρία;; θέλει να κρίνουμε ένα ψυχομετρικό τεστ της επιλογής μας!Ωστόσο στα ελληνικά δεν βρίσκω πληροφορίες από κανένα έγκυρο site!!Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ;;να μου πείτε με ποιο τεστ να ασχοληθώ και να με βοηθήσετε με τη βιβλιογραφία;;
SOS υπάρχει κάποιος με εργασία στο 526 με αντικείμενο Μαθηματικά ή άλλο μάθημα θετικών επιστημών, γιατί τα παραδείγματα που έχουν δοθεί και του βιβλίου είναι για φιλολογικά μαθήματα.
523--> ευκολο αλλά μαθημα χωρις νοημα521--> αναφέρει συνοπτικά τις διαφορες μορφες εκπαιδευτικων αναγκων, ενδιαφερον μαθημα, εβδομαδιαιες εργασιες, 2 εργασιες των 6 σελιδων621-->εργασίες σε ομαδες ανα ενοτητα, ωραιο μαθημα, 1 μεγαλη 3000 λεξεων..κατα την αποψη μου παρε ενα μαθημα που θα σ μεινει κατι.. οχι απλα για να το περασεις..καλη σου συνεχεια!
Καλησπέρα κι από 'μένα.Από τα μαθήματα