0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω τον Αγαλιωτη και έχω και δεν μας έχε πει τιποτα για την εργασία. Απο τη στιγμή που μπορεις να αναφέρεις οτι τα στοιχεία ειναι εικονικά δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα. Εξαλου δεν δηλωνεις κάπου στην εργασία την ειδικότητα σου.
Καλησπέρα, ξεκινάω τον Φεβρουάριο το μεταπτυχιακό ειδικής είναι αυτό σε συνεργασία με της πάτρας με την πρακτική.Το ίδιο δεν είναι με το δικό σας; ίδια μαθήματα, καθηγητές κτλ;;
ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!! Τα μαθήματα είναι ίδια με τα δικά σας;
Καλησπέρα! Το 623 και το 626 είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα γύρω από τις ψυχικές διαταραχές στα παιδιά. Έχουν πολύ μεγάλη ύλη, το 626 έχει σαν προαπαιτούμενο το 623 και 1 μεγάλη εργασία, περίπου 4000 λέξεων το καθένα. Η εργασία μπορεί να είναι βιβλιογραφική ανασκόπηση διαταραχής, μελέτη περίπτωσης παιδιού με διαταραχή ή πορτοφόλιο ψυχικής ενδυνάμωσης.
Γενικα πως σου φανηκε το μαθημα; θα μου το συνιστούσες;
Το 501 είναι πολύ απαιτητικο. Διάβασμα συγκεκριμένης ύλης κάθε βδομάδα ώστε να κάνεις τις εβδομαδιαίες εργασίες. Στο τέλος εχει και μια ομαδική εργασία . Πολύ πολύ ύλη που χάνεσαι. Το 504 έχει λιγότερη ύλη απότι μου έχουν πει. Συνήθως επιλέγουν το 504 με Μάγο. Μια γνωστή μου είχε πάρει το 501. Μέσα στην πρώτη βδομάδα το άλλαξε και πηρε 504. Το 501 από την ώρα που θα ξεκινήσεις πρέπει να δουλέψεις και να αφιερώνεις χρόνο. Ως μάθημα ενδιαφέρον βεβαια.
504 με Μάγο. Εξαιρετικός καθηγητής και πολύ καλός άνθρωπος.
To 504 ειναι το συγκριτκη παιδαγωγική, ετσι; Ο μαγος δεν υπαρχει για να τον επιλεξω, κανεναν/καμια αλλον/η ;
Συναδελφοι απο την εμπειρια σας ποια απο τα παρακατω μαθηματα θεωρειτε πιο βατα, και με λιγοτερα μαθηματικα-στατιστικη(αν εχω καταλαβει σωστα). 510 εκπαιδευτικη ερευνα, 511 ποιοτικη ερευνα,512 ποσοτικη ερευνα, 610 μετρηση και αξιολογηση. Αν ξερετε και διδασκοντες να μου συστησετε θα με βοηθουσατε αρκετα.