0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 510 με Σωκράτους σου προτείνω. Σου μαθαίνει να κάνεις ποσοτική έρευνα και έχει ελάχιστα μαθηματικά.
Ευχαριστω συναδελφε, απο τα υπολοιπα 3 ποιο θα μου προτεινες αν κλεισει αυτο και δε μπορω να το επιλεξω;
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζεται εάν για τα μαθήματα 504, 523 και 610 χρειάζεται να πάρουμε τα αντίστοιχα βιβλία ή καλύπτεται η ύλη από όσα υπάρχουν στην πλατφόρμα; Πιθανά να έχει αναφερθεί και σε άλλο ποστ αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Μπορεί να μου στείλει κανείς το email της τσιμπιδάκη;
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην εργασία του 526 γιατί έχω απελπιστεί.. Στην αξιολόγηση στρατηγικών μάθησης και μελέτης όσοι είμαστε θετικοί πρέπει να φτιάξουμε άλλους πίνακες ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς με την παραγωγή γραπτού λόγου και ανάγνωση;; και αν πρέπει να φτιάξουμε άλλους τι ερωτήματα να θέσουμε;;;
Στην στρατηγική μάθησης θα μπορούσες άνετα να φτιάξεις νέο ερωτηματολόγιο βάζοντας την στρατηγική της γνωστικής μαθητείας.Απλά η πρόταση που θα έχεις πριν τις δηλώσεις θα είναι π.χ. "Πότε μαθαίνω πιο καλά να επιλύω ένα μαθηματικό πρόβλημα, όταν...". Εφόσον στην γνωστική μαθητεία ο εκπαιδευτικός μπορεί να λειτουργήσει και ως πρότυπο λύτη προβλήματος πιστεύω σε καλύπτει απόλυτα αυτό. Όσον αφορά στην αξιολόγηση στρατηγικών μελέτης, νομίζω μπορείς απλά να αφήσεις την ΔΕΚΑΠΑ που έχει, δεν υπάρχει κάτι άλλο - στο βιβλίο τουλάχιστον. Χρόνια πολλά & καλή επιτυχία!