0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί έχεις σεμινάρια? Είσαι στο "εφαρμοσμένη ειδική αγωγή"? Επικοινωνησε με τον ΔΟΑΤΑΠ γιατί δεν νομίζω ότι αναγνωρίζεται. Το "ειδική αγωγή" είναι αυτό που γίνεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Πάτρας. (εκτός αν δε σε ενδιαφέρει η αναγνώριση)
Εχω ακουσει οτι ο Αθανασιαδης ειναι τυπικος, απαντα αμεσα, ξεκαθαρα κλπ. Απο αυτους θα τον προτιμουσα.
Υπάρχει ένας Αθανασόπουλος και ένας Αθανασιάδης. Ελπίζω να μην μπερδευόμαστε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Πως σας φάνηκαν τα θέματα στην ψυχομετρια και ψυχομετρικη αξιολόγηση;
Τα θέματα συγκριτική πώς σας φάνηκαν?
Οι πολλαπλής ήταν καλές (τουλάχιστον σε σχέση με όσα εξειδικευμένα μπορούσαν να βάλουν) αλλά οι ανοιχτού τύπου μου φάνηκαν πολύ γενικές κ μεγάλες.
Ναι είμαι στο Εφαρμοσμένης. Έχει γίνει μεγάλος χαμός με την αναγνώριση, καθώς θεωρητικά επειδή δεν είναι σε συνεργασία με την Πάτρα (δηλαδή με ελλ. πανεπιστήμιο) χρειάζεται κανονικά αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ, ενώ αυτοί που είναι στην Ειδική δεν χρειάζεται να μπουν στη διαδικασία αυτή. Θα γίνει φαντάζομαι ότι γινόταν και παλαιότερα, στο πρόγραμμα δηλαδή χωρίς πρακτική.
Μαρία, εμένα τα πολλαπλής μου φάνηκαν γελοία.. Ειλικρινά πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσαν να ήταν. Για τα ανάπτυξης ποια έκανες;
Δύσκολα... Ήταν πολύ γενικά και δεν ήξερες που να εστιάσεις. Εσένα;
Ακριβώς την ίδια άποψη έχω κι εγώ...