0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την έχω τώρα... Μου φάνηκε "επιεικώς" τοποθετώντας το... αυστηρή... Ελπίζω να μην βαθμολογεί κατά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους φοιτητές της.
Μου δημιούργησε κι εμένα αυτή την αίσθηση...
Μπορεί να φαίνεται κάπως "ψυχρή", όμως στις βαθμολογίες (εργασιών και εξετάσεων) είναι μια χαρά - και τις βγάζει και πολύ γρήγορα συγκριτικά με άλλους. Απλά εννοείται ότι πρέπει να διαβάζεις αρκετά και να λαμβάνεις υπ' όψιν όσα ζητάει στις τηλεδιασκέψεις (π.χ. για τις εργασίες, δομή, περιεχόμενο κ.λπ.). Επιπλέον, εγώ της είχα ζητήσει παράταση σε μια εργασία, της είχα εξηγήσει πολύ γενικά τον λόγο και είχε δείξει αμέσως κατανόηση χωρίς να κόψει μονάδες ή να με κουράσει μέχρι να δώσει το οκ. Οπότε, δείχνει κατανόηση κι ας φαίνεται λιγάκι αυστηρή.Το βασικό της αρνητικό θεωρώ πως είναι ότι στις εβδομαδιαίες δραστηριότητες δεν δίνει ποτέ ανατροφοδότηση. Σε εμάς τουλάχιστον δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό το κομμάτι..
Καλησπερα σε ολους. Καθοτι νεος στο πανεπιστημιο, γνωριζει κανεις να μου απαντησει αν πρεπει να ακολουθηθει καποια συγκεκριμενη δομη και τρόπος συγγραφης των εργασιων? σας εχουν δωσει εσας τετοιου ειδους οδηγιες?
Ουσιαστικα strength-based interventions ειναι παρεμβασεις οι οποιες βασιζονται στα δυνατά/θετικά στοιχεία ενος ατόμου και στοχευουν να τα ενισχυσουν