0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας!!Για καλή μου τύχη έλαβα την Παρασκευή το πρωί την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ οπότε και πρόλαβα να κάνω αίτηση αναπληρωτών στην ειδική.Δεν είχα όμως το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών μαζί μου που ζητούν εκτός από την αναγνώριση και την αναλυτική βαθμολογία.Ζήτησαν να το πάω Τρίτη πρωί. Αυτό είναι ο οδηγός σπουδών;Και από πού θα το βρω;
Καλημέρα, θελω να μάθω κάποιες πληροφορίες για μερικά μαθήματα. Οδεύω προς το τελευταίο τετράμηνο του μεταπυυχιακού όπότε και έχω να επιλέξω 3 μαθήματα. Είμαι ανάμεσα σεEDUG-521 Ειδική Εκπαίδευση: Έρευνες και Σύγχρονες ΤάσειςEDUG-624 Δυσλεξία: Έρευνες και Νεότερες ΤάσειςEDUG-621 Παιδαγωγική της ΣυμπερίληψηςEDUG-510 Εκπαιδευτική ΈρευναEDUG-511 Ποιοτική Έρευνα στην ΕκπαίδευσηEDUG-505 Θεωρία και Πρακτική της Διαπολιτισμικής ΕκπαίδευσηςEDUG-526 Διδασκαλία Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στο Συνηθισμένο ΣχολείοΕαν γνωρίζετε για κάποια από τα μαθήματα θα ήθελα την άποψή σας.Επιπλέον, νοουμένου ότι έχω ήδη ένα μάθημα έρευνας (ποσοτική), θα προτείνατε να επιλέξω κι ένα ακόμη;Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Δεν νομίζω ότι έχεις επιλογές... 521, 621 είναι υποχρεωτικά και αν δεν έχεις πάρει το 610 είναι κι αυτό υποχρεωτικό.. Από 510 και 511 ευκολότερο είναι το 512! και θερινό εξάμηνο μπορείς να πάρεις μόνο ένα..
Έχω πάρει όλα τα υποχρεωτικά και μένει να επιλέξω άλλα 3, όποια θέλω.
Τον ΔΟΑΤΑΠ να ρωτήσεις όχι το Πανεπιστημίο αν το μεταπτυχιακό είναι αναγνωρισμένο. Πριν τις αλλαγές ήταν αναγνωρισμένο. Τώρα από την στιγμή που άλλαξαν τα κριτήρια και δεν έχει βγει καινούργιος απόφοιτος κανείς δεν ξέρει. Σίγουρη απάντηση μπορείς να πάρεις ΜΟΝΟ από τον ΔΟΑΤΑΠ. Το πανεπιστήμιο έχει συμφέρον να σου πει ότι είναι αναγνωρισμένο (πριν την αλλαγή ήταν, το δικό μου αναγνωρίστηκε). Και ο καθένας από εμάς σου λέει απλά τη γνώμη του.
Το Δοαταπ είναι υποχρεωτικό αφού είναι μεταπτυχιακό εξωτερικού.