0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται καν ΔΟΑΤΑΠ. Ιδού η απάντηση από το Πανεπιστήμιο:Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το νόμο του ΔΟΑΤΑΠ (3328/2005 - ΦΕΚ 80/Α/1.4.200), Ο ΔΟΑΤΑΠ εξετάζει μόνο τους τίτλους σπουδών που χορηγούνται αποκλειστικά από ομοταγή εκπαιδευτικά ιδρύματα της αλλοδαπής (και όχι της ημεδαπής). Ο τίτλος σπουδών ο οποίος απονέμεται στους φοιτητές του διαπανεπιστημιακού μεταπτυχιακού προγράμματος «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» δεν είναι τέτοιος τίτλος, αλλά ενιαίος τίτλος σπουδών απονεμόμενος από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πατρών (της ημεδαπής) και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Παιδια καλησπερα. Εχει παρει κανεις βαθμολογια στο 510 κουρεα? Τα ειδα ολα στην βαθμολογια της. Τετοια αυστηροτητα?
Μια φίλη μου πήρε 67/75 και ήταν πολύ ευχαριστημένη, την χαρακτήρισε μάλιστα πολύ χαλαρή. πόσο πήρες;
Μου εβαλε κατω απο τη βαση. Σαν να μην εγινε καθολου προσπάθεια. Απογοητευτικο μεχρει εκει που δεν παει!
Στην ανατροφοδότηση του προσχεδίου τι σου είχε πει;μπορείς να συμμετέχεις στις εξετάσεις; εμείς με Γιασεμή ακόμα περιμένουμε βαθμολογία....
Δεν είπε κάτι τέτοιο. Απλά μου επισημάνει διάφορες παρατηρήσεις. Δεν λεει αν μπορώ να πάω στις εξετάσεις ή οχι.
Εγώ είχα Κουρέα στο προηγούμενο εξάμηνο και είναι ο κατώτερος βαθμός που έχω πάρει ως τώρα...!!Στα σχόλια που έβαλε για την τελική δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έκοψε βαθμούς και στο προσχέδιο μου είχε πει τα καλύτερα. Άστα να πάνε όπως καταλαβαίνεις. Στις εξετάσεις από τη στιγμή που δεν σου τη μηδένισε μπορείς να πάρεις μέρος (από ότι ξέρω) απλά θα πρέπει να γράψεις πολύ καλά. Την ευκαιρία όμως θα την έχεις.